بیش از 22000 دلار سرمایه گذاری خارجی در استان کرمان جذب شده است- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل امور اقتصادی استان کرمان با اشاره به به روزرسانی 10 بسته فرصت سرمایه گذاری در استان، گفت: امسال بیش از 22 هزار دلار سرمایه گذاری خارجی جذب شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، صادق سلطانینژاد صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیران واحدهای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان کرمان، با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با بیان اینکه اتاق بازرگانی بهعنوان یکی از مهمترین تشکلهای اقتصادی کشور، اثرگذاری زیادی در اقتصاد کشور دارد، اظهار داشت: در پرداخت تسهیلات تبصره 18 در استان کرمان، هزار و 217 میلیارد تومان سهمیه استان است.
وی با اشاره به اینکه اولویت ما در مرحله اول جذب سهمیه استان کرمان در تسهیلات تبصره 18 بود، گفت: اگر این تسهیلات پرداخت نمیشد، خیلی از واحدهای استان دیگر توان فعالیت نداشتند.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان با بیان اینکه تسهیلات تبصره 18 در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات به واحدها پرداخت شده است، افزود: تقریباً پرداخت این تسهیلات در سال گذشته به اتمام رسیده و به دنبال جذب سهمیه جدید برای استان هستیم.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی ادارات و نهادها میتوانستند با رایزنی از سهمیه ملی هم استفاده کنند که نکردند، ادامه داد: بیش از هزار و 300 میلیارد تومان تسهیلات تبصره 18 توسط سیستم بانکی استان کرمان پرداخت شده است.
سلطانینژاد با بیان اینکه بانکهای خصوصی استان کرمان پای کار نیستند و نسبت مصارف به منابع آنها، اصلاً رعایت نشده است، گفت: قانون بانک مرکزی است که بانکهای خصوصی باید از منابعی که در استان جمعآوری میکنند حداقل 50 درصد آن را در داخل استان سرمایهگذاری کنند که این کار انجام نمیشود و این گلایهمندی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در سفر وزیر اقتصاد به استان کرمان هم این گلایهمندی عنوان شد، افزود: مردم و مسئولان استان کرمان از عملکرد بانکهای خصوصی در استان رضایت ندارند و متاسفانه همکاری وجود ندارد.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان با بیان اینکه هیئت مقرراتزدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در استان کرمان تشکیل شده است، گفت: قوانین مانع و مزاحم فضای کسب و کار در استان کرمان احصا و شناسایی شده و به مراجع ذیصلاح اعلام شده است.
وی با اشاره به اینکه ساختار صدور مجوزها در کشور تغییرات اساسی داشته است و باید از مسیر درگاه ملی خدمات دولت انجام شود، بیان کرد: هنوز چند دستگاه پای کار نیامدند و باید همه در درگاه ملی خدمات دولت فعال باشند.
سلطانینژاد با بیان اینکه 10 هزار و 981 درخواست مجوز در استان کرمان وجود دارد که تعداد 2 هزار و 633 درخواست صادر شده است، افزود: از این تعداد 43.1 درصد تایید محور هستند.
وی با اشاره به اینکه 10 بسته فرصتهای سرمایهگذاری در استان در سایت سازمان بارگزاری شده که کاملاً بهروز شده است، گفت: در هشت ماهه امسال مبلغ 22 هزار و 9 دلار جذب سرمایهگذاری خارجی در استان کرمان داشتیم.
انتهای پیام/511/