خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین جزئیات حادثه تصادف سرویس دانشگاه آزاد خمینی شهر؛ حال عمومی دانشجویان خوب است- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 08 آذر 1401 - 12:12
در حادثه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با یک دستگاه کوئیک راننده مینی بوس جان باخت. به گفته رئیس بیمارستان نه دی حال عمومی دانشجویان خوب است.
دانشجويان،بوس،ميني،شهر،راننده،حادثه

عبدالرسول مستأجران در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، در خصوص حادثه تصادف دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: صبح امروز مینی بوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر دچار حادثه شد.
15 دانشجویی که از شهر شاهین شهر به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در حرکت بودند در برخورد مینی بوس با یک دستگاه کوئیک دچار حادثه شدندو
وی افزود: در این تصادف راننده مینی بوس به دلیل پرت شدن از داخل مینی بوس به بیرون جان باخت و 6 نفر دانشجو به بیمارستان نه دی و 4 نفر به بیمارستان اشرفی انتقال یافتند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر از اطلاع ندادن دانشجویان به دلیل سرعت بالای راننده مینی بوس اظهار تاسف کردو گفت: شاید یک اطلاع رسانی از بروز این حادثه جلوگیری می‌نمود.
به گفته دکتر شیروانی رئیس بیمارستان نه دی حال عمومی دانشجویان خوب است و مشکل حادی متوجه آنها نیست و فقط یک نفر از دانشجویان دچار شکستگی یکی از مهره‌های کمر شده که تحت مراقبت است.
همچنین راننده کوئیک دچار شکستگی پیشانی شده و تحت مراقبت است.
طبق گفته‌های دانشجویان راننده مینی‌بوس خلاف جهت و باسرعت بالا در حال رانندگی بوده است.
انتهای پیام/163/.