خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر افزایش سقف برداشت از خودپرداز‌ها تکذیب شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 18:21
بانک مرکزی اعلام کرد: در پی انتشار اخباری مبنی بر افزایش برداشت از خودپرداز‌ها تا سقف پنج میلیون ریال، به اطلاع می‌رساند هیچ بخشنامه‌ای در این مورد و مربوط به این زمان صادر نشده است.
بانك،مركزي،ir،منعكس

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی انتشار اخباری مبنی بر افزایش برداشت از خودپرداز‌ها تا سقف پنج میلیون ریال، به اطلاع می‌رساند هیچ بخشنامه‌ای در این مورد و مربوط به این زمان صادر نشده و مجوز قبلی این بانک صرفا برای ایام پایانی سال گذشته و بازه زمانی ٢۵ اسفند ٩٧ تا ١٧ فروردین ٩٨ بوده است.
بیشتر بخوانید: مردم وارد بازار ارز نشوند، متضرر خواهند شد/دلار دو هفته‌ای حدود ۲ هزار تومان سقوط کرد
همچنین مجددا یادآور می‌شود اخبار مربوط به بانک مرکزی تنها از طریق روابط عمومی و سایت بانک مرکزی به نشانی cbi.ir منعکس می‌شود.
انتهای پیام/
اخبار مربوط به بانک مرکزی تنها از طریق سایت بانک مرکزی به نشانی cbi.ir منعکس می‌شود