خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه حدود ۷۸۰ هزار کارت هوشمند ملی در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 آذر 1401 - 13:23
شهرکرد - معاون امور اسناد هویتی ثبت احوال چهار محال و بختیاری گفت: تاکنون ۷۷۰ هزار و ۵۹۲ قطعه کارت هوشمند ملی به واجدان شرایط در استان چهارمحال و بختیاری ارائه شده است.
كارت،هوشمند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد موسوی گفت: تاکنون بیش از ۹۴ درصد از متقاضیان کارت خود را دریافت کرده‌اند و افرادی که تاکنون برای کارت هوشمند ملی اقدامی نکردند می‌توانند درخواست خود را ارائه دهند.
موسوی افزود: از ابتدای امسال تاکنون درخواست ۲۲ هزار و ۷۵۵ نفر در چهارمحال و بختیاری برای کارت هوشمند ملی ثبت شده است و در صف انتظار صدور کارت قرار دارند.
به گفته وی، همه کارت‌های هوشمند ملی در دسترس مردم تا سال ۱۴۰۵ به صورت خودکار تمدید شده است و مشکلی برای استفاده از آن و ارائه خدمات از سوی دستگاه‌ها وجود ندارد.