خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی به کار گرفته می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 07 آذر 1401 - 12:11
مدیر توسعه فناوری های نوین خودرویی با تاکید بر تامین نیاز اتحادیه تاکسیرانی گفت: خودروهای برقی در حمل‌ونقل عمومی به کار گرفته می شود.
برقي،فناوري،داخلي،زيني،توانمندي،قطعات،خودروها

جلسه کمیته فنی وزارت کشور برای استفاده از خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی به خصوص تاکسی برقی با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط برگزار شد.
آقای سید شهریار زینی مدیر گروه توسعه فناوری های نوین خودرویی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: با عنایت به طراحی و ساخت نمونه خودروهای برقی، ارتقا ظرفیت علمی و فنی این شرکت ها و تولید قطعات با فناوری بالا (هایتک) توسط شرکت های دانش بنیان داخلی، می توان گفت که کشور آمادگی تولید و تجاری سازی این خودروها را دارد.
او با تاکید بر اینکه وجود بهره بردار جهت عقد قرارداد با خودروسازان ضروری است، گفت: این امر می تواند منجر به شکل گیری بازاری برای فروش این خودروها شود.
این مقام مسئول می گوید: از آنجا که تاکید بر تامین نیاز اتحادیه تاکسیرانی بر استفاده از توانمندی داخلی است، آشنایی با توانمندی شرکت‌های داخلی را آغاز کردیم.
زینی گفت: در فرآیند ساخت نمونه خودرو تارا برقی، پروژه های متعددی برای داخلی سازی اقلام و قطعات برقی آن که فناوری بالایی نیز دارند، انجام شده است.