خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین محفل شعر کارگری را چه کسی در ایران خودرو راه انداخت

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 07 آذر 1401 - 09:12
همسر زنده‌یاد غلامرضا سلیمانی گفت: او اولین محفل شعر کارگری را در شرکت ایران خودرو راه انداخت و استعدایابی کرد.
سليماني،شعر،غلامرضا،آئيني،اشعار،بسيج،مقدس،ياد،دفاع،كبوتر،تقد ...

به گزارش خبرگزاری مهر، شب شعر «از کبوتر تا کبوتر» از سلسله برنامه‌های شب‌های شعر آئینی حضور به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و بزرگداشت مقام ادبی زنده یاد غلامرضا سلیمانی شاعر انقلاب و دفاع مقدس، امروز در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
در این مراسم با حضور مهدی شکیبایی رئیس فرهنگسرای رسانه، جواد جمیری رئیس سازمان بسیج هنرمندان، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان ادبیات و تاریخ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمود حبیبی کسبی، محمدمهدی عبدالهی دبیر اجرایی شب‌های شعر حضور و دبیر بیست و سومین کنگره شعر دفاع مقدس تهران، صادقی معاون فرهنگی فرهنگسرای رسانه، سیده فاطمه موسوی دبیر علمی شب‌های شعر، سید وحید سمنانی، مبین اردستانی، فاطمه طارمی مدیر کل انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سید حبیب نظاری، رضا درمان و سایر اساتید و شاعران و خانواده محترم غلامرضا سلیمانی، از مقام ادبی مرحوم سلیمانی تجلیل به عمل آمد و همچنین یاد و خاطره شهید فخری زاده در سالروز شهادت ایشان گرامی داشته شد.
شاعران در این شب شعر ضمن خوانش اشعار به مناسبت هفته بسیج و اشعار اهل بیتی و آئینی و… ثواب این اشعار را به روح مطهر استاد غلامرضا سلیمانی، استاد ابوالقاسم حسینجانی (ابوالزوجه علی رضا قزوه) را نیز گرامی داشتند.
طارمی همسر زنده یاد غلامرضا سلیمانی در بخشی از این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران برگزاری مراسم و تبریک هفته بسیج گفت: شعرهای سلیمانی شامل دو بخش است: بخش اول پیرامون شعر اهل بیت و آئینی و دفاع مقدس و بخش دوم که اشعار مردمی او است.
غلامرضا سلیمانی دغدغه شعر اجتماعی و با مردم زیستن را داشت.
سلیمانی دو کتاب داشت: "پرستاری که شکل تو نبود" و مجموعه شعر مشترکمان به نام "از کبوتر تا کبوتر".
وی ادامه داد: او اولین محفل شعر کارگری را در شرکت ایرانخودرو راه انداخت و استعدایابی کرد و در این زمینه موفق عمل کرد.
امیدوارم بتوانم در نبود او رسالت خطیر انتشار کتاب‌های منتشر نشده اش را انجام دهم تا روحش از ما راضی و خشنود باشد.
همچنین در بخشی از پیام تقدیر امیرحسین سمیعی خطاب به خانواده محترم زنده یاد سلیمانی آمده است: زنده یاد غلامرضا سلیمانی یکی از چهره‌هایی بود که اشعار آئینی، انقلابی و دفاع مقدس او بخشی از حافظه شاعران و ملت شریف ایران را شکل داده است.
در بخشی از پیام تقدیر محفل ادبی حضور آمده است: استاد غلامرضا سلیمانی شاعر غزل سرای معاصر از جمله شاعرانی بود که روح تعهد در معانی و اندیشه‌ی شعرش متجلی بود.
نجابت و زلالی اشعارش از روح پاکش نشأت می‌گرفت.اگر کلکی می دواند به مدد سلکی بود که از عشق آل الله سرشار بود.
در بخشی از پیام تقدیر دکتر جمیری رئیس سازمان بسیج هنرمندان آمده است: شعر انقلاب یکی از مصادیق بی نظیری است که قطعاً و بدون شک مرهون و مدیون طبع الهی هنرمندانی همچون استاد غلامرضا سلیمانی است که عمر بابرکت خود را در مسیر اعتلای فرهنگ و هنر ناب ارزشی و آئینی صرف نموده اند.