خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: امکان بازگشت روابط بین ترکیه و سوریه وجود دارد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 06 آذر 1401 - 23:06
رئیس جمهور ترکیه در سخنانی گفت که امکان ازسرگیری روابط این کشور با سوریه طی مرحله آینده را بعید نمی داند.
تركيه،سوريه،روابط،اردوغان،مصر،جمهور

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنانی گفت که عادی سازی روابط با سوریه در آینده نزدیک را بعید نمی داند.
بر اساس این گزارش، اردوغان افزود که امکان بازگشت روابط بین این کشور با سوریه طی مرحله آینده همانند چیزی که در رابطه با مصر هم انجام گرفت، وجود دارد و خصومت دائمی در سیاست وجود ندارد.
اردوغان درباره روابط با مصر هم گفت که روند ازسرگیری روابط با قاهره با نشست وزارتی بین دو طرف آغاز خواهد شد.
وی افزود: دیدار من با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر ۴۵ دقیقه به طول انجامید و در خصوص حل اختلافات دوجانبه از طریق نشست وزرا توافق کردیم.
رئیس جمهور ترکیه گفت: روابط دو ملت ترکیه و مصر بسیار قوی است و ما نباید به خاطر دیگران به آن ضربه بزنیم.
این در حالی است که یک هفته پیش، ارتش ترکیه از آغاز عملیات هوایی علیه (پ ک ک) در شمال سوریه خبر داد که طی آن نیروی هوایی ترکیه حملاتی را به مواضعی در شهر عین‌العرب (کوبانی) انجام داد.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه هم این عملیات را موفقیت آمیز توصیف کرد و احتمال انجام عملیات زمینی را رد نکرد.
دخالت‌های نظامی ترکیه در شمال عراق و سوریه در حالی ادامه دارد که این کشور در جریان بحران سوریه، خود از عوامل حمایت کننده تروریست‌ها بوده و موجبات بغرنج‌تر شدن جنگ در سوریه در سال های اخیر شده بود.