خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین اتوبوس‌خودران آزمایشی در سئول راه اندازی شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 06 آذر 1401 - 15:58
مقامات کره جنوبی اولین مسیر اتوبوس‌های مسافربری خودران را در سئول، پایتخت این کشور راه اندازی کردند.
اتوبوس،نقليه،شبيه،راننده،دقيقه،وسيله،احساس

این اقدام بخشی از طرح آزمایشی است که مهندسان گفته‌اند با هدف ایجاد احساس راحتی بیشتر در مردم با وسایل نقلیه بدون راننده در جاده ها، آغاز شده است.
این وسیله نقلیه جدید شبیه یک اتوبوس معمولی نیست و دارای لبه های گرد همراه با پنجره های بزرگ است که بیشتر شبیه یک اسباب بازی به نظر می رسد.
یکی از کارشناسان درباره ظاهر این وسیله نقلیه گفت: این طراحی عمدی است.
او همچنین اظهار کرد که این اتوبوس کمی "شبیه لگو" به نظر می رسد و از قطعات کامپوزیتی ساخته شده است تا هزینه ها را کاهش دهد.
به گفته این کارشناس، این دستگاه به جای حسگرهای گران قیمت از دوربین ها و لیزرها برای حرکت در مسیر استفاده می کند.
هم اکنون - با نظارت دقیق راننده ایمنی - اتوبوس در یک مدار کوچک ۳.۴ کیلومتری در مرکز شهر سئول حرکت می کند که حدود ۲۰ دقیقه به طول می انجامد.
همچنین عموم مردم می توانند پس از رزرو صندلی به صورت رایگان و از طریق یک اپلیکیشن، در دو ایستگاه تعیین شده سوار این اتوبوس شوند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، یکی از افراد محلی پس از ۲۰ دقیقه سواری خود در این اتوبوس گفت: احساس می کنم که برای بازدید از آینده به ماشین زمان رفته ام.
فکر می‌کردم ممکن است از یک شتاب ناگهانی سرگیجه‌ام بگیرد اما چیزی حس نکردم.