خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزبانی جشنواره تئاتر استان تهران از آثار بخش سردار سلیمانی

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 05 آذر 1401 - 16:56
در آخرین روز اجراهای بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان تهران ۴ اثر در بخش تولیدات ویژه سردار قاسم سلیمانی به رقابت می‌پردازند.
تهران،سالن،تئاتر،ساعت،استان،شهرستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره تئاتر استان تهران، در آخرین روز از اجراهای بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان تهران (۵ آذر ماه) ۴ اثر در بخش تولیدات ویژه سردار قاسم سلیمانی اجرا می‌شود.
امروز در پردیس تئاتر تهران، نمایش «این وآن» نوشته مهدی صالحیار به کارگردانی محمد احمدی از شهرستان پاکدشت ساعت ۱۴:۳۰ و ۱۶:۳۰ در سالن علی نصیریان، نمایش «پرواز با بال‌های سوخته» نوشته مهدی اکبری به کارگردانی محمد ستوده از شهرستان پاکدشت ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ در سالن داوود رشیدی، نمایش «نذر عباس» نوشته و کاری از محمد یزدی از شهرستان ملارد ساعت ۱۶:۳۰ و ۱۸:۳۰ در سالن مشایخی و نمایش «عقیق» نوشته شهرام سلطانی به کارگردانی سیدامیر حسینی از شهرستان قدس ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ در سالن محمود استادمحمد به اجرا در می‌آید.
این بخش با حمایت حوزه هنری استان تهران و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران برنامه‌ریزی شده است.
آیین اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان تهران ۶ آذر ماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود.