سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

171 هکتار از اراضی شهریار زیر کشت گلابی رفت- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 آذر 1401 - 15:14
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهریار از زیر کشت گلابی رفتن 171 هکتار از اراضی باغی توسط کشاورزان گفت: در جهت الگوی کشت، عدم سرمازدگی و صرفه اقتصادی دو محصول گلابی و بِه در شهریار به اجرا درآمد.
گلابي،كشت،شهريار،باغي،الگوي،هكتار،آب

مجتبی مرادی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در شهریار با بیان اینکه اقلام اصلاح شده گلابی و بِه به‌عنوان الگوی کشت باغی مطرح شده است اظهار داشت: شرایط آب و هوایی شهرستان شهریار برای کشت گلابی مهیا است و سازگاری بسیار مناسبی با آب و خاک دارد.
وی با اشاره به وجود 6 هزار 745 هکتار اراضی باغی در شهریار افزود: در حال حاضر 171 هکتار از اراضی باغی توسط کشاورزان زیر کشت گلابی رفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهریار با اشاره به برداشت حدود 25 هزار تن گلابی در سال گفت: با اجرای الگوی کشت مناسب، برداشت گلابی از باغات شهریار جهش قابل‌توجهی خواهد داشت.
مرادی افزایش بهره‌وری از الگوی کشت میوه گلابی و به یکی از اولویت مهم کشت باغی است ابراز داشت: استقبال باغداران از کشت گلابی بسیار مطلوب بوده و به دلیل صرفه اقتصادی و غذایی این محصول موردپذیرش مردم و باغداران قرار دارد.
وی با بیان اینکه 6 گونه گلابی در شهریار کشت می‌شود تصریح کرد: میزان گرمای مورد نیاز شکوفه‌دهی گلابی بیشتر است و به دلیل افزایش دما خطر سرمازدگی این میوه بسیار کم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهریار در پایان با بیان اینکه برای هر هکتار کشت گلابی حدود 10 هزار مترمعکب آب نیاز است خاطرنشان کرد: برای حفظ و نگهداری نباتات و میوه‌جات در شهرستان شهریار انواع اقسام سموم و کود طبق استانداردها صرف می‌شود.
انتهای پیام/