خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز بارش‌های رگباری در خراسان رضوی؛ احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 15:28
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در مورد آغاز بارش‌های رگباری در خراسان رضوی توضیحاتی داد.
درجه،رضوي،دماي،بارش،خراسان

یحیی قاینی پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و احتمال بارش تگرگ از عصر امروز 31 اردیبهشت در مناطق مختلف این استان آغاز می‌شود.
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: بیشترین حجم بارش‌ها از اواخر وقت امروز سه شنبه تا فردا چهارشنبه پیش بینی شده که بر اثر آن احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها به ویژه در نواحی شمالی و غربی خراسان رضوی وجود دارد.
قاینی‌پور با اشاره به اینکه مشهد نیز جز شهرهایی است که بیشترین بارش را دارد اظهار داشت: بر این اساس بیشینه دمای امروز هوای مشهد 32 درجه سلسیوس بود که تا روز جمعه آتی به 24 درجه کاهش خواهد یافت.
طی این مدت کمینه دمای هوای این شهر نیز از 17 به 12 درجه سلیسوس کاهش می‌یابد.
انتهای پیام/ش