خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امروز خباثت دشمنان ایران بر کسی پوشیده نیست

مهر | استان‌ها | جمعه، 04 آذر 1401 - 16:29
بجنورد- امام جمعه بجنورد با اشاره به ایجاد جنگ ترکیبی علیه ملت ایران طی روزهای اخیر، گفت: امروز خباثت دشمنان ایران دیگر بر کسی پوشیده نیست.
دشمن،بجنورد،جمعه،ادامه،نوري،الاسلام،حجت،حوادث،امام،اظهار

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا نوری ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بجنورد اظهار داشت: دشمن در جریان ناآرامی‌های اخیر از جنگ ترکیبی استفاده کرده است و در این حوادث از ظرفیت تمامی رسانه‌های معاند استفاده شد.
امام جمعه بجنورد ادامه داد: این رسانه‌ها از همه ظرفیت‌های خود استفاده و چنان فضای مجازی و افکار جامعه را متشنج کردند که برخی سوار بر موج شکست جمهوری اسلامی شدند.
حجت الاسلام نوری تصریح کرد: دشمن بعد از عملیات روانی با توطئه تحریم، قطعنامه و بیانیه‌هایی صادر و مسائل حقوق بشری کشور را بهانه کرد.
وی عنوان کرد: دشمن همچنین با تبلیغات و تهدید کسبه موجب رواج اعتصاب شد و سپس فضاهای فرهنگی، اعتقادات و مقدسات این مردم را نشانه گرفت و به دین، قرآن و روحانیت اهانت کرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی اظهار داشت: دشمن در گام‌های بعدی اغتشاشات دست به تفرقه افکنی بین اقوام کرد، فارس، ترک و بلوچ کرد و مذهب شیعه و سنی را در مقابل یکدیگر قرار داده است.
وی در ادامه به ترور نیروی‌های انتظامی، امنیتی و بسیجیان در جریان ناآرامی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: افرادی در این حوادث به دنبال تخریب اموال عمومی بودند.
امام جمعه بجنورد عنوان کرد: اکنون خباثت دشمن بر همه ما آشکار شده است چرا که به خانه‌های مردم حمله می‌کردند و در سطح شهرها رعب و وحشت ایجاد می‌کنند.
وی در ادامه به آگاهی و متدین بودن مردم اشاره کرد و گفت: این مردم در عرصه‌های مختلف همچون هشت سال دفاع مقدس از جان و مال خود گذشتند و با تمام قوا در برابر دشمن ایستادگی می‌کند.