هراس صهیونیست ها از آغاز انتفاضه سوم فلسطینی ها- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم
یک مقام اطلاعاتی سابق رژیم صهیونیستی در اظهارنظری از نشانه های آغاز انتفاضه سوم فلسطینی ها خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ژنرال «تامیر هیمان»، رئیس سابق سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نشانههای آشکاری از آغاز انتفاضه سوم فلسطینیها وجود دارد.
هیمان اظهار داشت: این نشانهها کاملا عیان است و نمیتوان آن را نادیده گرفت، انتفاضه سوم فلسطین به نوعی دارای ویژگیهای بیسابقهای در مقایسه با انتفاضههای پیشین است.
وی افزود: مناطق فلسطینی فراتر از تصور خیلی از مردم دچار تنش و خشم است.
باید عملیات تروریستی که در بیت المقدس اتفاق افتاد و عملیات ربایش جسد «تیران بیرو» را به عنوان نشانهها و شاخص بروز احتمالی انفجار سهمگین اوضاع در میان مدت دانست.
از سوی دیگر رسانههای اسرائیلی اعلام کردند که اتفاقات کرانه باختری به مثابه انتفاضهای متفاوت از دو انتفاضه دهه هشتاد و سال 2000 میلادی است و دارای ویژگی خشونتآمیزتر علیه ارتش این رژیم است.
به نوشته رسانههای اسرائیلی، مقامات امنیتی این رژیم نسبت به از کنترل خارج شدن اوضاع در شهرهای فلسطینی «بسیار نگران» هستند.
بهت و حیرت صهیونیستها از گروه هکری عصای موسی
گروه هکری موسوم به «عصای موسی» بخشی از فیلم دوربینهای حفاظتی قدس اشغالی را منتشر کردند که در آن لحظات انفجار بمب در ایستگاه اتوبوس در این شهر به تصویر کشیده شده است.
رسانههای صهیونیستی با انتشار این فیلم اعلام کردند که هنوز مشخص نیست این فیلم به دوربینهای پلیس، شهرداری یا چه ارگانی تعلق دارد.
پایگاه خبری واللا تاکید کرد پلیس و شهرداری قدس اعلام کردهاند هیچ تصویری از این عملیات نداشته و نمیدانند این تصاویر به چه دوربینی تعلق دارد.
البته این گروه هکری تهدید کرده در آینده نزدیک تصاویر دیگری نیز در این خصوص منتشر خواهد کرد.
رسانه صهیونیستی «واللا» گزارش داد: گروه هکری عصای موسی اطلاعاتی از اسرائیل منتشر کرده که در میان آنها افراد اطلاعاتی رده بالا نیز وجود دارد چنانچه 3 ماه قبل اطلاعاتی را در خصوص «دیوید برنیاع» رئیس موساد منتشر کرد که از گوشی تلفن همراه وی استخراج شده بود.
حفره بزرگ امنیتی
از سوی دیگر «هیلل بیتون» روزین خبرنگار شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: نفوذ گروه هکری به دوربینهای امنیتی یک سیلی محکم و حفره بزرگ امنیتی برای نهادهای امنیتی اسرائیل محسوب میشود.
«اور هیلر» خبرنگار شبکه 13 تلویزیون این رژیم نیز گفت: نهادهای امنیتی اسرائیل تحقیقات وسیعی در خصوص نفوذ به دوربینهای امنیتی توسط هکرها آغاز کردهاند تا چگونگی این نفوذ و درز اطلاعات آن را مشخص نمایند.
با وجود آنکه جزئیات دو انفجار روزچهارشنبه به تدریج مشخص خواهد شد اما باعث گشودن صفحهای قدیمی شد که اسرائیلیها تصور میکردند آن را بستهاند.
فلسطینیان با خبری از خواب بیدار شدند که از سال 2016 تاکنون با آن در پایتخت اشغالی مواجه نشده بودند، زمانی که یک جوان فلسطینی به نام «عبدالحمید ابو سرور» از شهر «بیت لحم» پس از کار گذاشتن بمبی در داخل یک اتوبوس اسرائیلی به شهادت رسید و اقدام وی منجر به مجروح شدن 21 نفر گردید که حال برخی از آنان وخامت داشت.
این خبر همچنین عملیات انفجار اتوبوس اسرائیلی در ایستگاه اتوبوس در غرب قدس را برای فلسطینیان یادآوری نمود که در سال 2011 انجام شده و طی آن یک جوان فلسطینی اهل قدس به نام« اسحاق عرفه» به شهادت رسید و از سوی دیگر 67 اسرائیلی در آن مجروح شده و یک زن نیز چند سال بعد به دلیل شدت جراحات وارده از این حادثه درگذشت.
ویژگی مکان عملیات
«خلدون البرغوثی» پژوهشگر متخصص در امور اسرائیل به الجزیره گفت: مکان و زمان وقوع عملیات اول ویژگیهایی استثنایی دارند چرا که این انفجار در ایستگاه اتوبوس به وقوع پیوست، مکانی که هر روز صبح مملو از اسرائیلیهایی است که میخواهند به محل کار، مدارس و دانشگاههای خود بروند.
البرغوثی ادامه داد: نهادهای امنیتی اسرائیل وقوع چنین عملیاتهایی را با توجه به افزایش عملیاتهای فلسطینی از نوع حمله با چاقو و تیراندازی پیش بینی کرده بودند تا جایی که چند روز قبل یک خودرو در نزدیکی یکی از ایست و بازرسیها بدون تلفات منفجر شده و این روند در نهایت به عملیات دو مرحلهای قدس منتهی شد.
بر همین اساس نهادهای امنیتی اخیراً بر ضرورت کاهش و اجتناب از اموری که میتواند به تنش آفرینی منتهی شود تاکید داشتهاند اما سطوح سیاسی اسرائیل منافع انتخاباتی خود را ترجیح داده و به شهرک نشینان اجازه دادند تعرضات خود علیه فلسطینیان را در قدس و کرانه باختری با همکاری ارتش اشغالگر ادامه دهند.
این تحلیلگر افزود: همزمان با ادامه این تعرضات همبستگی با گروههای مقاومتی که ابتدا در جنین و پس از آن در نابلس پدید آمد افزایش یافت.
لذا این قابل پیش بینی بود که عملیاتهای انجام شده توسط فلسطینیان به لحاظ کیفی توسعه یابد به ویژه آنکه اتهاماتی در خصوص اقدام برای وخامت اوضاع امنیتی کرانه باختری متوجه حماس گردید.
برخی از خبرنگاران اسرائیلی متخصص در امور امنیتی و فلسطین تاکید کردند: شهرک نشینان کم سن و سال قدس به چنین عملیاتهایی عادت ندارند در حالی که بزرگترهای آنان عملیاتهای انفجاری در جریان انتفاضه دوم را با این عملیات به یاد آوردند.
روزهای سیاه
«ناصر الهدمی» رئیس کمیته مبارزه با یهودی سازی (شاخه قدس) تاکید کرد: عملیات بمب گذاری قدس روزهای سیاهی را برای اسرائیلیها یادآوری کرد که در سالهای انتفاضه گذراندند و شاهد عملیاتهای انفجاری وحشتناک در عمق اسرائیل به ویژه در شهری بودند که مدعی پایتختی آن برای اسرائیل هستند.
وی افزود: این دو انفجار پس از آن اتفاق افتاد که فلسطینیان با نوعی از حالت شکست مواجه شدند چرا که اسرائیلیها اخیراً تعرضات خود به جان، مقدسات، شهرها و روستاهای آنان را افزایش داده بود.
الهدمی گفت: ابتدا پس از شنیدن صدای انفجار کوچ اجباری از محله « الشیخ جراح» و گردش « ایتمار بن غفیر» با سلاح در این محله، روستای «البنی صموئیل»، «باب العامود» و مسجد الاقصی یادآوری شد، چنانچه راهپیمایی اسرائیلی پرچم و تجاوزات هر روزه آنان در شهر قدس را به یاد آورد، لذا این عملیات برای ایجاد نوعی توازن انجام شد و نه بیشتر.
وی ادامه داد: این عملیات برای این منظور انجام شد تا به اشغالگران و اسرائیلیها یکبار دیگر تاکید کند که امنیت شخصی آنها در این سرزمین به مرور در حال کاهش یافتن است.
انتهای پیام/