سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز همایش‌های بین‌المللی اصفهان با مشارکت بخش خصوصی تکمیل شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 04 آذر 1401 - 09:58
اصفهان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان گفت: برای تکمیل و بهره برداری از اَبر پروژه مرکزهمایش‌های بین‌ المللی اصفهان می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی در سطح استانی و ملی استفاده کرد.
پروژه،اصفهان،خصوصي،مركز،استان،اقتصادي،تكميل

خلاصه خبر

وی افزود: بهره‌برداری هر چه سریع‌تر پروژه مرکز همایش‌های بین‌المللی اصفهان، هدف نهایی همه مسئولان است، چراکه در صوت تحقق این مهم، پروژه به عنوان یک پیشران اقتصادی بسیار بزرگ برای استان تلقی می‌شود.
معاون اقتصادی استاندار اصفهان ادامه داد: استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی ابتدا برای تکمیل پروژه و سپس بهره‌برداری از آن مطابق با یک طرح کسب و کار مطلوب با حضور مشاورانی قوی برای ارائه یک طرح توجیهی اقتصادی لازمه ادامه مسیر است.