سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلال در فرودگاه برلین آلمان درپی اعتراض فعالان محیط زیست

مهر | بین‌الملل | جمعه، 04 آذر 1401 - 03:43
شماری از فعالان محیط زیست با ورود و دراز کشیدن روی باندهای فرودگاه براندنبورگ برلین، موجب اختلال در پروازهای این فرودگاه شدند.
فعالان،فرودگاه،هوايي،محيط،پروازهاي،دراز،برلين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، فرودگاه براندنبورگ در برلین آلمان روز پنج شنبه به دلیل اعتراض فعالان محیط زیست به مدت چند ساعت با اختلال مواجه شد.
بر اساس این گزارش، گروه محیط زیستی «نسل آخر» گفت که این فعالان با ورود به باندهای پرواز این فرودگاه روی آن دراز کشیده و مانع فرود و برخاستن هواپیماها شدند.
این فعالان گفتند: ثروتمندان که یک درصد از جمعیت را تشکیل می دهند مسئول حدود نیمی از انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از پروازهای هوایی هستند.
آنها همچنین با درخواست از مردم برای خودداری از سفر هوایی، از دولت خواستند از حمایت از این نوع سفر ممانعت کنند.
منابع خبری گفتند که یک مرد ۷۰ ساله در بین فعالان معترض حضور داشت.
پلیس برلین هم گفت که تعدادی از فعالان محیط زیست با ورود به باند پرواز این فرودگاه روی آن دراز کشیدند.
سخنگوی فرودگاه گفت که این فعالان از دو نقطه در شمال و جنوب وارد فرودگاه شده بودند و توسط پلیس دستگیر شدند.
وی در عین حال به تعداد پروازهایی که دچار اختلال شدند اشاره ای نکرد.
سایت فلایت رادار ۲۴ که پروازهای هوایی را نشان می دهد حاکی است که برخی از هواپیماهایی که به سمت این فرودگاه در حال حرکت بودند، تغییر مسیر دادند.