برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان معرفی شدند- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم
مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان با حضور مسئولان و هنرمندان استان، در مجتمع فرهنگی هنری آیت الله بهاری شهرستان بهار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان امروز در اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان ضمن قدردانی از حمایتهای فرماندار و شهردار بهار برای برگزاری این جشنواره اظهار داشت: خوشبختانه مسئولان، مردم و هنرمندان شهرستان بهار با یکدیگر همسو هستند.
وی با بیان اینکه این جشنواره از اهمیت بسزایی برخوردار است و نمایشهای برگزیده آن به جشنواره منطقهای راه پیدا میکنند اظهار کرد: بزرگترین رویداد هنری نمایشی کشور، یعنی جشنواره فجر پذیرای نمایشهای برتر جشنوارههای منطقهای خواهند بود و امیدواریم هنرمندان استان در این مرحله خوش بدرخشند.
ویژه با تأکید بر اینکه جشنواره تئاتر با سایر جشنوارههای هنری تفاوتهایی دارد تصریح کرد: در هر نقطه از کشور با افتخار از هنرمندان نمایشی ما یاد میشود؛ نسبت هنر نمایشی نسبت به سایر بخشها از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
رویدادهای مختلف در استان همدان طی سالهای اخیر و پیشینه گرانقدر و با ارزشی که در عرصه نمایش در استان همدان داریم؛ سبب شده این جشنواره نسبت به سایر جشنوارههای هنری، از
امیرحسین حریری کاشانی نیز به نمایندگی از هیأت داوران، پشت تریبون حاضر شد و گفت: رسالت جامعه نخبگانی ایجاد بستر گفتگو و گفتمان برای طیف ها و سلیقههای مختلف است؛ هرگاه که از این رسالت کوتاهی کنیم، از وظیفه خود دور شدهایم.
این هنرمند با بیان اینکه بحث گفتوگو یک طرفه نیست تصریح کرد: در امر نمایش شما به عنوان آفرینشگر و کسی که دیدگاه، نظر و نگاه خود را روی صحنه عینیت میبخشید نیاز به مخاطبی دارید که اثر شما را ببیند، بشنود و درباره آن بیندیشد.
بنابراین هنر تئاتر، جامعهشناسی مخاطب را در بر داشته و امری دو سویه است.
حریری کاشانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تأکید بر اینکه در بسیاری از جشنوارههای محلی و جشنوارههایی که در محدوده جغرافیایی محدودتری برگزار میشوند؛ مساله هویت داشتن و داشتههای آن منطقه غافل میشویم گفت: شما هنرمندان استان همدان چقدر به داشتههای خود قائل بوده و آن را به مخاطبان و هنرمندان سایر استانها معرفی کردهاید؟
در کارهای شما عینالقضات همدانی، بوعلی سینا و...
کجا هستند؟
ما در آثار شما رنجنامههای زیادی دیدم و شاهد سرگذشتهای زیادی بودیم اما چقدر به معرفی بزرگان این خطه پرداخته شده بود؟
این کارگردان با بیان اینکه در هنر تئاتر معاصرسازی، بخش عمدهای از هنر مدرن و نظریات مدرن تئاتر است گفت: متأسفانه ما عاشقانه ها و تراژدیهای خودمان را همیشه فراموش میکنیم.
بسیاری از مسائل حتی گفتمان انتقادی معاصر را میتوانیم در قالب تئاتر بیان کنیم و این رسالت هنر توسط آفرینشگر است.
داور سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان با درخواست از هنرمندان برای توجه بیشتر به داشتههای این سرزمین خواستار توجه بیشتر مسئولان به این هنر شد و گفت: مظلومیت هنر تئاتر را در فرهنگ و هنر کشور لمس کرده ایم.
هنر تئاتر هنر سرمایهگذاری است؛ هرگونه سرمایهگذاری و ایجاد فضای مناسب برای هنر تئاتر باعث کاهش آسیبهای اجتماعی خواهد شد.
در ادامه مراسم اختتامیه این جشنواره از کارگردانان گروه های شرکت کننده در جشنواره تجلیل و لوح شرکت در جشنواره به این هنرمندان اهدا شد.