خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اپل در فکر خرید منچستریونایتد

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 03 آذر 1401 - 18:46
رسانه‌ انگلیس خبر داده شرکت آمریکایی ممکن است برای خرید باشگاه منچستریونایتد پیش قدم شود.
باشگاه،منچستريونايتد،اپل،خريداري،ابراز

به گزارش مشرق، روزنامه انگلیسی «دیلی استار» نوشته شرکت «اپل» برای خرید باشگاه منچستریونایتد ابراز علاقه کرده و ممکن است این باشگاه پرآوازه را با مبلغ ۵.۸ میلیارد پوند خریداری کند.
خانواده جنجالی «گلیزر» که منچستریونایتد از سال ۲۰۰۵ تاکنون تحت مالکیت آن‌ها بوده است، اعلام کرده‌اند مایل به فروش باشگاه هستند.
گفته شده «تیم کوک» مدیرعامل اپل هم نسبت به باشگاه‌داری و مالکیت بر شیاطین سرخ ابراز علاقه کرده و قرار است نشستی با مسئولان بانکی داشته باشد تا خریداری این باشگاه را بررسی کند.
دیلی استار نوشته در صورت فروش منچستریونایتد به اپل، این باشگاه بار دیگر به ثروتمندترین بنگاه ورزشی تبدیل می‌شود و همچنین آن‌ها قرار است ورزشگاه جدیدی احداث و جایگزین اولدترافورد کنند.
پیش از این «جیم رتکلیف» ثروتمندترین مرد انگلیسی که ار کودکی طرفدار منچستریونایتد بوده هم نسبت به خریداری باشگاه محبوبش ابراز علاقه کرده بود.
انتظار می‌رود گلیزرها جلساتی را در هفته‌های آتی با خریداران احتمالی برگزار کنند.