خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 14 آذر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبدالملکی: به دنبال مردمی سازی مناطق آزاد هستیم/حل مشکل مالیات فعالان اقتصادی در اولویت است- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 03 آذر 1401 - 14:58
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، با بیان اینکه مردمی سازی و جهانی سازی در اولویت برنامه ها است گفت: یکی از برنامه های جدی دبیرخانه مناطق آزاد حل مشکل مالیات به عنوان نخستین مساله فعالان اقتصادی در مناطق آزاد است.
مناطق،آزاد،اقتصادي،اقتصاد،منطقه،جمهور،اجراي،جهاني،رئيس،عنوان ...

خلاصه خبر

وی با تجلیل از مرزنشینان به عنوان حافظان مرزها و تقویت کنندگان اقتصاد ملی، افزود: مناطق آزاد مختص مرزنشینان نیست و متعلق به همه ملت ایران است چرا که کل کشور از این مناطق متنفع می شوند.
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، شتاب توسعه در منطقه آزاد ماکو را خوب ارزیابی کرد و گفت: مناطق آزاد ذیل اقتصاد مقاومتی تعریف شده که در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری در 29 بهمن 1392 در بند 11 به توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوری‌های پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج تاکید ویژه شده است.
عبدالملکی، تصریح کرد: اعتقاد داریم که مردم ساکن در منطقه آزاد، فرصتی هستند که تقویت اقتصاد ایران مرهون تلاش این عزیزان است و مردم ایران از این مناطق 8 گانه منتفع خواهند شد.