خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۸۱ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد اصفهان اهدا شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 03 آذر 1401 - 07:58
اصفهان – رئیس کمیته امداد گفت: یک هزار و ۸۱ سری جهیزیه در هفته بسیج به زوج‌های جوان تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان هدیه شد.
كميته،جهيزيه،امداد،خيران،استان،جامعه،متقاضي،بسيج،پايان،زندگي ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی بختیاری شامگاه چهارشنبه در مراسم تجلیل از خیران و مددجویان نخبه کمیته امداد استان اصفهان ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: نقش بسیج امروز در عرصه‌های مختلف پیشرفت کشور به وضوح بر همگان آشکار شده است.
وی خدمت به محرومان جامعه را وظیفه ذاتی کمیته خواند و افزود: ۱۰۸۱ سری جهیزیه در هفته بسیج، هدیه‌ای است برای تشکیل زندگی توحیدی زوج‌های جوان که به برکت حمایت خیران نیک‌اندیش مهیا شده است.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه حمایت از تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند از خدمات ماندگار این نهاد است، اضافه کرد: مددجویانی که در میان مشکلات و تنگناهای زندگی توانسته‌اند به مدارج بالای علمی، تحصیلی و شغلی برسند قطعاً افراد تأثیرگذاری در جامعه خواهند بود.
وی با بیان اینکه تا پایان آذرماه ۳۵ هزار سری جهیزیه به جامعه هدف اهدا خواهد شد، خاطرنشان کرد: تا پایان سال همه نوعروسان متقاضی، از جهیزیه این نهاد بهره‌مند می‌شوند.
متقاضی پشت نوبت دریافت جهیزیه نداشته‌ایم
همچنین کریم زارع مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان نیز در این مراسم با قدردانی از هماهنگی و همدلی تمام دستگاه‌ها برای خدمت به اقشار آسیب پذیر جامعه، گفت: دغدغه امروز ما برای کمک به شروع زندگی نوعروسان نیازمند، با وجود خیران نیک اندیش کاهش یافته چنانکه در ۲ سال گذشته هیچ متقاضی پشت نوبت برای دریافت جهیزیه نداشته‌ایم.
وی با بیان اینکه پرورش بیش از ۵۰۰ مددجوی نخبه در این استان مایه سرافرازی کمیته امداد است، ادامه داد: خدا را شاکریم که با پشتوانه شما نیکوکاران به ما توفیق داد تا سهم کوچکی در موفقیت‌های آنان داشته باشیم.
زارع با اشاره به مساعدت بیش از ۱۰۰ هزار حامی ایتام در استان و هزاران خیر نیک اندیش، افزود: نیکوکاران در مسیر خدمتگذاری به نیازمندان همواره کمیته امداد را به عنوان واسطه امین خود می‌دانند.
گفتنی است در پایان این برنامه از خیران نمونه و تعدادی از نخبگان تجلیل شد.