خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق ۴۵هکتار از اراضی جنگلی گیلان/آتش سوزی‌ها به طور کامل مهار شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 02 آذر 1401 - 23:30
رشت- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با اشاره به اینکه ۴۵ هکتار از اراضی جنگلی استان درگیر حریق شدند، گفت: آتش سوزی ها مهار شده است.
آتش،گيلان،خبر،رودبار،حريق،جنگلي

به گزارش خبرنگار مهر، حامد اختری شامگاه چهارشنبه در گفتگو با بخش خبر شبکه باران با اشاره به جزئیات آتش سوزی در گیلان، اظهار کرد: بخش‌هایی از جنگل‌های پنج شهرستان رودبار، تالش، فومن، ماسال و رضوانشهر طعمه حریق شدند.
وی از اطفا و کنترل کامل آتش سوزی مناطق گیلان خبر داد و افزود: طبق آخرین خبر حریق منطقه مرزی فومن و زنجان به مساحت یک هکتار به طور کامل مهار شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با اشاره به آتش سوزی در مناطق جنگلی دو شهرستان رودبار و رضوانشهر در روز گذشته، بیان کرد: وزش باد گرم و بی احتیاطی افراد سبب به آتش کشیدن عرصه‌های جنگلی شده که آتش سوزی‌های دیروز مناطق جنگلی رودبار و رضوانشهر با تلاش‌های مردمی و امدادی مهار شد.
اختری از حریق ۴۵ هکتار از اراضی جنگلی گیلان خبر داد و اضافه کرد: آتش به طول کامل در کنترل نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی قرار دارد.
وی با بیان اینکه هیچ نقطه‌ای از گیلان درگیر آتش نیست، افزود: همه آتش سوزی‌ها در شهرستان‌های گیلان مهار شده است.
لازم به ذکر است در حالی مدیرکل منابع طبیعی استان گیلان از مهار آتش سوزی‌ها در پنج شهرستان درگیر با حریق خبر می‌دهد که بر اساس پیگیری خبرنگار مهر آتش سوزی در جنگل‌های رستم آباد در شهرستان رودبار همچنان ادامه داشته و به دلیل صعب العبور بودن ادامه دارد.