خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح مسیر رودخانه کشکان انجام می شود- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 آذر 1401 - 20:13
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه علی رغم احداث دیواره های ساحلی اگر اصلاح مسیر رودخانه ها انجام نشود خطر ساز است گفت:بریت بندی رودخانه کشکان با کمک وزارت نیرو و جهاد کشاورزی انجام می شود.
روز،رودخانه،كشاورزي،جهت،توسعه،كشكان،پلدختر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، محمدحسن نامی عصر امروز در حاشیه بازدید از پمپاژ واشیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اگر اصلاح مسیر رودخانه‌ها انجام نشود حتی با وجود احداث دیواره‌های ساحلی به دلیل اینکه رودخانه بریت‌بندی نشده دچار خطر می‌شویم اظهار داشت: بریت‌بندی رودخانه‌ها یکی از ضروریاتی است که باید انجام شود تا از فرونشست بیشتر رودخانه‌ها و خطراتی که برای پل‌ها و دیواره‌های ساحلی وجود دارد جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه جهت بریت‌بندی رودخانه کشکان وزرات جهاد کشاورزی و نیرو باید پای کار بیایند، افزود: با توجه به ظرفیت بالای منطقه پلدختر می‌تواند در جهت تولید کشاورزی و دامپروری همه ما موظفیم جهت بریت‌بندی رودخانه کشکان تلاش کنیم.
معاون وزیر کشور به نقش ایستگاه‌های پمپاژ در زمینه توسعه کشاورزی و دامداری تاکید و عنوان کرد: آینده و اقتصاد در جایی قرار دارد که محیط زیست سالم و هوای سالمی داشته باشد و طبیعتی که استان لرستان دارد یک سرمایه بزرگی برای صنعت گردشگری است.
نامی با بیان اینکه باید برای توسعه فضای سبز برنامه داشته باشیم، گفت: دستکاری انسان‌ها در طبیعت سبب شده روز به روز هوای کره زمین گرم‌تر، نظم طبیعت در باران و باد از بین برود و بارش‌های زیاد با خسارات سنگین را داشته باشیم بر همین اساس باید فضای سبز را روز به روز توسعه بدهیم و آن را حفظ کنیم .
انتهای پیام/646/.