خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن می‌خواهد نسل جوان را دچار انحراف کند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 آذر 1401 - 13:46
اهواز- نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: دشمن همه توان خود را به کار گرفته که نسل جوان را دچار انحراف کند.
فقيه،خوزستان،مسير،نماينده،جوان،انسان،علميه،موسوي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد ظهر امروز چهارشنبه ضمن دیدار با طلاب مدرسه علمیه رضویه هویزه اظهار کرد: انسان برای رسیدن به مقام لقای خداوند متعال مأموریت دارد، این موفقیت تنها از یک مسیر ممکن است و آن مسیر اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان افزود: دشمنان تلاش می‌کنند که انسان از این مسیر منحرف شود.
وی با تأکید بر اینکه حوزه علمیه باید سکوی پرشی برای رسیدن به مقام بندگی باشد، گفت: اگر به این نیت آمدیم که شغل و به جایگاهی برسیم، اشتباه آمده‌ایم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به شرایط سخت کنونی و نوید عبور از آن، بیان کرد: ما مشغول تحصیل، درس و مباحثه، اما دشمن در فضای مجازی حضور دارد و رویکرد جنگ ترکیبی را انتخاب کرده‌اند که در آن قوه شناخت و ادراک انسان را مورد هجمه قرار می‌دهند.
حجت الاسلام موسوی فرد در خصوص نسل جوان، عنوان کرد: یکی از تعبیرهای رهبر معظم انقلاب است که یکی از مراکز سعادت ملت و انقلاب اسلامی «جوان» است و دشمن همه توان خود را به کار گرفته که او را دچار انحراف کند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان تاکید کرد: باید برای این نسل جوان که موتور پیشران کشور هستند، برنامه داشته باشیم و آن‌ها را در یابیم.