خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاکانی: سالانه ۱۸۰ هزار واحد مسکونی برای مناطق مختلف تهران می‌سازیم/ افتتاح هزار و 500 هکتار فضای سبز در تهران

فارس | سیاسی | چهارشنبه، 02 آذر 1401 - 11:12
شهردار تهران خبر داد: هزار و 500 هکتار فضای سبز امسال در شهر تهران افتتاح خواهد شد.
تهران،شهردار،سبز،آلودگي،فضاي

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه دوم آذر) هیات دولت اظهار کرد: از سال قبل قرارگاه جهادی مسکن را در تهران راه‌اندازی کردیم و تا الان بالغ بر ۴۰۰ هزار واحد تفاهم کردیم که بخشی از آن شروع شده است.
وی با بیان اینکه قصد ساخت سالانه ۱۸۰ هزار واحد مسکونی برای مناطق مختلف تهران را داریم، افزود: عمده این واحدها در بافت فرسوده و مناطق ذخیره شهری است.
شهردار تهران در مورد آلودگی هوا تصریح کرد: اساس حرکت را توسعه حمل و نقل عمومی گذاشته ایم.
در توسعه فضای سبز و ایجاد شرایطی که به رفع آلودگی کمک می‌کند، امسال هزار و 500 هکتار فضای سبز افتتاح خواهد شد.
پایان پیام/