خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکریم ارباب رجوع از وظایف اصلی مدیریت شهری همدان است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 آذر 1401 - 19:53
همدان_رییس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع یکی از وظایف اصلی اعضای شورای شهر و بدنه شهرداری است، گفت: رعایت این نکات در بالا بردن رضایت‌مندی مردم نقش بسیاری دارد.
شهرداري،رعايت،مسگريان،ارباب،رجوع،متقاضي،شورا،كميسيون

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود مسگریان با تأکید بر اینکه تکریم ارباب رجوع یکی از وظایف اصلی اعضای شورای شهر و بدنه شهرداری است، اظهار کرد: باید به گونه‌ای باشد که مراجعه‌کنندگان به شورا و شهرداری به راحتی بتوانند خواسته خود را مطرح کرده و اعضای شورا، مدیران و کارمندان شهرداری نیز با سعه صدر و روی باز پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع وظیفه ما است چراکه باید خدمت‌گذار مردم باشیم، گفت: رعایت این نکات در بالا بردن رضایت‌مندی مردم نقش بسیاری دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: در کمیسیون‌های شبه قضائی همچون کمیسیون ماده ۱۰۰ و کمیسیون ماده ۷۷ در شهرداری درخواست افراد متقاضی این است که خود در جلسه حاضر باشند و با احترام با آنها برخورد شود.
مسگریان با بیان اینکه به ویژه در کمیسیون‌های تجدید نظر باید فرصت برای متقاضی به نحوی فراهم شود که صحبت‌ها و مدارک خود را به منظور دفاع ارائه دهد، افزود: گرچه رأی نهایی با این کمیسیون است اما باید فرصتی برای بیان دفاع متقاضی باشد.
وی با تأکید بر اینکه باید کرامت ارباب رجوع رعایت و حفظ شود، تصریح کرد: البته این مهم در شورا و شهرداری رعایت و حفظ می‌شود و امید است با حساسیت بیشتر در رعایت آن شاهد ارتقا رضایت‌مندی در مردم باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان در ادامه با اشاره به اغتشاشات اخیر با خانواده‌های شهدای امنیت ابراز همدردی کرد.
مسگریان با بیان اینکه حضور مردم در تشییع شهدای این حوادث با عظمت بود، خاطرنشان کرد: حضور و دفاع مردم از ارزش‌های انقلابی و نظام، پاسخ خواهد داد و همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمود بساط این مسائل برچیده خواهد شد.