خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه ارز از یک میلیارد دلار گذشت/ امروز چقدر ارز فروش رفت؟- اخبار پول

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 01 آذر 1401 - 18:59
حجم عرضه ارز در سامانه نیما در روز سه شنبه مورخ 1 آذر ماه، نزدیک به 8 برابر میزان تقاضا بود.
دلار،سامانه،مجموع،معادل

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امروز سه‌شنبه (1 آذر) از مجموع عرضه ارز معادل یک میلیارد و 273 میلیون دلار در سامانه نیما فقط 161 میلیون دلار مشتری داشت و معامله شد.
بر این اساس، مجموع عرضه ارز در سامانه نیما (حواله) سه شنبه مورخ 01/ 9/ 1401 معادل یک میلیارد و 273 میلیون دلار و مجموع ارز معامله شده در این سامانه معادل 161 میلیون دلار بوده است.
طبق اعلام بانک مرکزی، مجموع معاملات روز گذشته (دوشنبه 30 آبان ماه) در سامانه نیما معادل 160 میلیون دلار بود.
همچنین در بازار متشکل ارزی (اسکناس) روز سه شنبه مورخ 1 آذر ماه، 14.37 میلیون دلار با میانگین نرخ 33 هزار و 524 تومان و یک میلیارد و 166 هزار یورو با میانگین نرخ 34 هزار و 380 تومان به صورت توافقی معامله انجام شد.
انتهای پیام/