خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برتری یک نیمه ای آرژانتین مقابل عربستان با گل دقیقه 10 آقای 10- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 01 آذر 1401 - 14:41
جام جهانی قطر - گلزنی لیونل مسی، برتری تیم ملی آرژانتین مقابل عربستان در نیمه اول را رقم زد.
دقيقه،گل،بازي،جام،مارتينس،آفسايد،مسي،گرفته_شد

یه گزارش خبرگزاری تسنیم، سومین روز از رقابت‌های فوتبال جام جهانی 2022 قطر با دیدار تیم‌های فوتبال آرژانتین و عربستان آغاز شد.
در این بازی که پنجمین بازی جام جهانی قطر محسوب می‌شود و از ساعت 13:30 به وقت تهران در ورزشگاه لوسیل شهر الریان استارت خورد، آرژانتین با پیروزی یک بر صفر مقابل حریفش نیمه اول را به پایان رساند.
تنها گل این نیمه را لیونل مسی، شماره 10 معروف آلبی‌سلسته در دقیقه 10 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
این گل پس از استفاده داور از VAR گرفته شد تا ستاره آلبی‌سلسته اولین گل خود در جام 22 را ثبت کند.
این نتیجه در حالی رقم خورد که گل‌های مسی و لائوتارو مارتینس در دقایق 22 و 27 به دلیل آفساید و با کمک تکنولوژی کمک داور ویدئویی (VAR) مردود اعلام شد.
همچنین مارتینس یک گل دیگر نیز در دقیقه 35 زد که باز هم آفساید گرفته شد.
در این نیمه؛ سلمان الفرج بازیکن عربستان که دچار مصدومیت بود در دقیقه 4+45 از زمین خارج شد و جای خود را به نواف العبید داد.
این نیمه همچنین 7 دقیقه وقت اضافه داشت.
قضاوت این بازی که از گروه C برگزار می‌شود، بر عهده «اسلاوکو وینچیچ» اسلوونیایی است که در نیمه اول به هیچ بازیکنی کارت زرد یا قرمز نشان نداد.
جانی اینفانتینو رئیس فیفا در ورزشگاه حضور دارد و این بازی را از نزدیک تماشا می‌کند.
انتهای پیام/