خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ذخائر خونی کرمانشاه مطلوب است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 آذر 1401 - 13:41
کرمانشاه- مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با تاکید بر توان کامل در پاسخ به نیاز خونی استان، گفت: وضعیت ذخائر خونی کرمانشاه مطلوب است.
خون،اهدا،استان،كرمانشاه،مستمر،انتقال

مریم میرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت مطلوب ذخایر خون در استان کرمانشاه اظهار کرد: طبق آمار ارائه شده میزان اهدا خون طی یک ماه گذشته به حد قابل قبولی بوده و هیچ‌گونه کمبودی در ذخایر خونی در مرکز انتقال خون وجود ندارد.
وی افزود: بر اساس ذخایر خونی مناسبی که در حال حاضر در مرکز انتقال استان کرمانشاه مشاهده می‌شود این مرکز آمادگی و شرایط مناسبی برای پاسخگویی کامل درخواست خون در مراکز درمانی را خواهد داشت.
مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با بیان بیان اینکه نیاز به خون و ذخیره کافی یک مسئله همیشگی است، تصریح کرد: این امر نیازمند همراهی همیشگی اهدا کنندگان خون بوده که برای رفع نیاز بیماران به خون توانایی کامل را داشته‌ایم.
میرزاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۴۷ درصد از اهداکنندگان خون در استان کرمانشاه به طور مستمر در این امر حضور فعال و مستمر داشته اما اقدامات لازم و بیشتری برای افزایش این آمار و تعداد اهدا کنندگان جدید در استان را خواهیم داشت.
وی با بیان بیان اینکه نیاز به خون و ذخیره کافی یک مسئله همیشگی است، تصریح کرد: همانند همیشه تاکید می‌کنیم که افراد به طور مستمر باید به امر اهدای خون توجه داشته باشند.
مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه گفت: مردان چهار بار و زنان سه بار در سال می‌توانند اهدا خون داشته باشند.
میرزاده در پایان به فراموش نشدن اهدا خون در فصول سرد سال را تاکید کرد و افزود: اگرچه تاکنون اهدا خون به طور مستمر و روند خوبی را داشته اما از اهدا کنندگان خون در استان کرمانشاه تقاضا می‌شود این مسئله را تا پایان فصول سرد سال مورد توجه قرار داده و همراهی لازم را داشته باشند.