خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم تمایل ایران و آمریکا به جنگ مسأله مثبتی است

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 13:30
معاون وزیر خارجه کویت اعلام کرد که این کشور با نگاه مثبت به عدم تمایل ایران و آمریکا به جنگ، می‌نگرد.
كويت،كويتي،اظهارات،تأكيد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه «الجریده» کویت، «خالد الجارالله» معاون وزیر خارجه کویت در سخنانی با اشاره اظهارات مقامات ایرانی و آمریکایی در خصوص عدم تمایل برای ورود به جنگ، گفت: ما به این سخنان نگاه مثبت داریم و این اظهارات می‌تواند بحران را از بین ببرد.
این مقام کویتی همچنین تأکید کرد که کشورش هرگز از هیچ تلاشی برای آرام کردن اوضاع دریغ نخواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر نزدیکی روابط بغداد و کویت تأکید کرد و گفت: قرار است فردا چهارشنبه نخست وزیر عراق به کویت سفر کند.
این مقام کویتی همچنین روابط کشورهای عربی با آمریکا و استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه را طبیعی توصیف کرد.