خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار یزد: دیداردهای مردمی و حضور مدیران در محلات یزد افزایش یابد- اخبار یزد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 01 آذر 1401 - 11:31
استاندار یزد با بیان اینکه ساعت اداری برای فعالیت مدیران در یزد نباید هیچ معنایی نداشته باشد، گفت: دیداردهای مردمی و حضور مدیران در محلات یزد افزایش یابد.
يزد،برنامه،بسيج،مديران،استان،فاطمي،استاندار،مردمي،دولت،تحقق، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، مهران فاطمی صبح امروز در نشست شورای اداری استان یزد که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد اظهار داشت: تمام مدیران استان چه آن دسته که در پست خود ابقا شدند و چه آنها که به تازگی منصوب شدند علاوه بر اینکه خودشان باید تفکر بسیجی داشته باشند، نگاه به بسیج و بسیجیان را باید در طراز فرمایشات مقام معظم رهبری بدانند و در این مسیر به صورت دقیق مطابق با فرمایشات ایشان حرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه شعار دولت «دولت مردمی، ایران قوی» است گفت: مدل مردمی دولت اسلامی تبلور یافته در مکتب بسیج است و آن چیزی که به عنوان برنامه راهبردی بسیج در این نشست ارائه شده، یک برنامه حاصل تفکر و محاسبات زیاد در راستای مردمی‌سازی امور بود.
استاندار یزد مردمی ترین تشکل در نظام اسلامی را بسیج دانست و گفت: با توجه به اینکه شعار دولت مردمی‌سازی است، برنامه ارائه شده توسط فرمانده سپاه الغدیر استان یزد صرفا برنامه سپاه نیست بلکه برنامه کل استان است و همه موظف به کمک برای اجرای این برنامه هستیم.
فاطمی خاطرنشان کرد: با استفاده از توان مردم و شبکه‌سازی مردمی، پیگیری امور مردم در حوزه‌های مختلف در قالب این برنامه و شبکه محقق می‌شود و انتظار است به این وسیله، جذب حداکثری آحاد مردم و نخبگان برای پیگیری این مسئله تحقق پیدا کند.
وی ادامه داد: امروز قرارگاه‌های بسیج باید مملو از نخبگان مختلف با سلایق رنگین کمانی در چهارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد و برای تحقق آن از ظرفیت‌های استان استفاده می‌کنیم.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: هر بخشی باید تکلیف خود با راهبردهایی که در این حوزه دارد را مشخص کرده و به ایجاد انسجام برای تحقق عملیاتی شدن برنامه کمک کند.
فاطمی با بیان اینکه ارزیابی دقیقی هم باید از همکاری ادارات و دستگاه‌ها با این برنامه انجام شود گفت: شنیده‌ام که 15 اداره و دستگاه یزد با این برنامه همکاری نداشته‌اند که باید حتما تذکر جدی به مدیران این دستگاه‌ها داده شود.
وی ادامه داد: اینکه مدیر دستگاه دولتی به بسیج و فعالیت‌های بسیجی بی‌تفاوت باشد یا بسیج اداره در حاشیه باشد به هیچ عنوان معنا ندارد و قابل قبول نیست.
استاندار یزد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به فعالیت سامانه نماد به عنوان سامانه نظارت مردمی اشاره کرد و گفت: دستگاه‌هایی که اطلاعات لازم را در این سامانه وارد نکرده اند هرچه سریعتر اقدام کنند.
فاطمی با تاکید بر اینکه مردم مشکلات زیادی دارند و از خدمات و کیفیت فعالیت دستگاه‌ها و ادارات ناراضی هستند گفت: به کرات مسائلی وجود دارد که مردم نزدیک به شش ماه تا یک سال و نیم برای یک نامه دوندگی می‌کنند و نتیجه این چنین مسائلی نارضایتی حداکثری و سوء استفاده دشمن می‌شود.
وی افزود: چطور است که یک مسئله یک سال و نیم حل نمی‌شود ولی وقتی مردم به من مراجعه می‌کنند و تماس می‌گیرم به سرعت برطرف می‌شود، این نشان می‌دهد که در مسیر کار مشکل وجود دارد.
استاندار یزد تاکید کرد: مدیران باید بدانند که اکوسیستم و زیست بوم دولت تغییر کرده و این زیست بوم هم مبتنی بر خدمت به مردم و نوکری آنهاست و تمامی افراد در ادارات دولتی باید خود را با این روند هماهنگ کنند و کار مردم را در سریعترین زمان ممکن برطرف کنند.
فاطمی سفرهای شهرستانی و حضور مدیران در محلات را بسیار مهم دانست و از تمامی مدیران خواست در مراسم‌های مختلف در سطح شهر تا جایی که امکان دارد حضور پیدا کرده و مشکلات محلات مختلف را در این برنامه‌ها پیگیری کنند.
وی ادامه داد: روند مدیر اداری تا ساعت 2 تمام شد و مدیران باید برای تمام طول روز و حتی شب برنامه‌ریزی برای حضور در محلات مختلف و رفع مشکلات مردم را در برنامه‌های خود بگنجانند و به این موضوع اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
استاندار یزد به سند یزدنوین و برنامه‌های آن اشاره کرد و گفت: همه باید نسبت به این سند و تحقق بندهای آن توجه لازم را داشته باشند و بدانند که محور توسعه استان یزد کاملا منطبق با این سند تعریف شده است.
انتهای پیام/781/ن