خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصطلاح عجیب میهمان برنامه اختیاریه مجری را متعجب کرد! +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 13:00
میهمان برنامه اختیاریه با استفاده از یک اصطلاح جالب و عجیب سینمایی آقای مجری را به تعجب واداشت.
برنامه،كارگرداني،يونس،صداقت،ميهمان،علاقه

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شب گذشته برنامه اختیاریه میزبان مردی آجیل‌فروش بود که از دوران جوانی علاقه بسیاری به حرفه کارگردانی داشت.
میهمان مذکور که یونس نام داشت، در قسمتی از برنامه گفت: "من علاقه به رشته کارگردانی داشتم و زمانی که به خواستگاری همسرم رفتم، گفتم «من کارگردان هستم»، در صورتی که کارگر آجیل‌فروش بودم.
اما روز‌های قبل عقد واقعیت را به پدر خانم خودم گفتم و ایشان از این صداقت من خوششان آمد."
نفیسه روشن هنرپیشه معروف نیز که در این برنامه حضور داشت از یونس پرسید که از چه کارگردانی خوشت می‌آید.
پاسخ صادقانه آقای آجیل‌فروش مجری و دیگر حضار برنامه را به وجد آورد زیرا دنیایی از سادگی و صداقت زیبای یک علاقه‌مند به سینما و کارگردانی را به تصویر می‌کشید.
در ادامه اصطلاح جالب میهمان برنامه را می‌شنوید.
انتهای پیام/