خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدرقه تیم ملی با رقص محلی به سمت ورزشگاه +عکس

فارس | ورزشی | دوشنبه، 30 آبان 1401 - 14:54
تیم ملی فوتبال کشورمان هتل محل اقامت خود را به مقصد ورزشگاه خلیفه دوحه ترک کرد.<br/><br/>
تيم،ملي،هواداران،تعدادي،قطري،بدرقه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت ۱۶:۳۰ امروز اولین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر را مقابل انگلیس برگزار می‌کند.
* بازیکنان تیم ملی ساعت 14:35 با بدرقه تعدادی از هواداران تیم ملی، رسانه‌ها، وزیر ورزش، تعدادی از مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال، هتل الریان را به مقصد ورزشگاه خلیفه ترک کردند.
* عوامل قطری برای حفط فاصله اعضای تیم با رسانه‌ها و هواداران، نرده‌هایی را مقابل درب خروجی هتل قرار داده بودند.
* تعدادی از هواداران تیم ملی با لباس‌ها و رقص محلی شبیه به استان خراسان جنوبی، تیم ملی را بدرقه کردند.
* وقتی مهدی تاج قصد داشت پس از راه افتادن اتوبوس تیم با خبرنگاران حرف بزند، عوامل قطری اجازه این کار را نداده و اعلام کردند رسانه‌ها حق عبور از پشت میله‌ها را ندارند.
ادامه دارد...