خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد رئیس کمیسیون کشاورزی از عملکرد حجتی در اجرای قانون انتزاع

مهر | اقتصادی، سیاسی | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 12:52
رئیس کمیسیون کشاورزی از عملکرد وزارت جهاد در اجرای قانون انتزاع انتقاد کرد و گفت: ظرفیت‌های لازم برای اجرای این قانون در وزارتخانه مذکور ایجاد نشده است.
انتزاع،قانون،كيخا،كشاورزي

به گزارش خبرنگار مهر، احمدعلی کیخا در همایش روز جهانی تنوع زیستی با اشاره به اینکه این روزها دولت و بخش‌هایی از مجلس برای احیای وزارت بازرگانی تلاش می‌کنند، اظهارداشت: دلیل این مساله آن است که وزارت جهاد کشاورزی مأموریت بزرگ خود را در اجرای قانون انتزاع انجام نداده است.
کیخا افزود: هر چند تلاش‌هایی در این زمینه صورت گرفته اما کافی نبوده است و این در حالی است که از تصویب قانون انتزاع چند سال می‌گذرد.
رئیس کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: متأسفانه ظرفیت لازم برای اجرای قانون انتزاع درون این وزارتخانه ایجاد نشده است.
خبر در حال تکمیل است