خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث ۳ بوستان جدید در منطقه ۱۴ تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 30 آبان 1401 - 11:18
شهردار منطقه ۱۴ تهران از احداث سه بوستان به‌منظور افزایش سرانه‌های سبز و تفریحی برای شهروندان خبرداد.
منطقه،افزايش،شهروندان،زندگي،سبز،كيفيت

محمدامین سالاری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه افزایش سرانه فضای سبز در اولویت برنامه شهرداری قرار دارد، از احداث سه بوستان جدید در منطقه ۱۴ شهرداری تهران خبر داد و گفت: کمبود سرانه‌های عمومی و سبز که از عارضه‌های کلان‌شهرها محسوب می‌شود بر این اساس و با توجه اینکه بعضی از محلات منطقه با توجه به بافت متراکم با این مسئله مواجه هستند، ایجاد بوستان‌های بیشتر، با آزادسازی اراضی شهری و استفاده بهینه از فضاهای خالی و حاشیه‌ای در دستور کار است.
شهردار منطقه ۱۴ تهران با یادآوری اینکه ۹۸ بوستان در منطقه ۱۴ تهران در اختیار خانواده‌ها قرار دارد، گفت: با هدف ارتقای کیفیت زندگی و افزایش سرانه مطلوب فضای سبز و رضایت خانواده، بوستان‌های جدید از جمله در در ناحیه ۶، خیابان کرمان و محله جوادیه جانمایی و ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش بوستان‌ها تأثیر مستقیم بر روی کیفیت زندگی شهروندان دارد و ارتقا کیفیت زندگی شهروندان در افزایش حس تعلق مکان زندگی و همدلی بیشتر شهروندان مؤثر است، عنوان کرد: در این راستا و در کنار بهسازی و تجهیز بسیاری از بوستان‌ها، افزایش سرانه‌های عمومی و کاربردی مورد نیاز شهروندان در اولویت برنامه‌های مدیریت شهری منطقه قرار دارد.