خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمنان در پروژه های کشته سازی به اهداف خود نرسیدند- اخبار زنجان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 30 آبان 1401 - 09:13
رئیس کل دادگستری استان زنجان از شکست دشمن در پروژه کشته سازی خبر داد و گفت: دشمنان در پروژه های کشته سازی به اهداف خود نرسیدند.
زنجان،دشمن،دادگستري،پروژه،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دادگستری استان زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی، رئیس کل دادگستری استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه کشته شدن نوجوان زنجانی به‌نام ارشیا سلطانیه که رسانه‌های معاند ادعا کرده بودند در زنجان کشته شده است دروغ از آب درآمد و وی سالم و زنده است.
وی علل ایجاد جنگ رسانه‌ای معاندین در پروژه کشته‌سازی را شکست دشمن در اغتشاشات اخیر و ناامیدی در اجرای نقشه‌های شوم شان در کشور بیان کرد و افزود: در روزهای گذشته رسانه‌های معاند در فضای مجازی ادعا کرده بودند نوجوان زنجانی با دو تیر مستقیم ماموران کشته شده است در حالی که وی سالم و زنده است و این خبر دروغی بیش نیست.
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: سناریوی کشته‌سازی، پروژه‌ای تکراری از سوی دشمنان است که از فتنه‌های قبل آن را آغاز کردند، دشمن در این ترفند سعی دارد تا با این پروژه به هدف خود برسد در حالی که دست دشمن در هزاران دروغی که گفته و نشان داده، رو شده است.
انتهای پیام/