خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چند بازیکن پرسپولیس به دیدار درویش می روند- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 29 آبان 1401 - 15:15
چند بازیکن پرسپولیس قرار است برای حل مشکل خود به دیدار مدیرعامل این باشگاه بروند.
باشگاه،پرسپوليس،بازيكنان،مديران،تيم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از خودداری بازیکنان پرسپولیس از شرکت در تمرین سرخپوشان در دو روز گذشته؛ شنیده می‌شود جلسه‌ای بین مدیران باشگاه پرسپولیس و چند بازیکن این تیم برای حل اختلافات مالی برگزار خواهد شد.
در این زمینه امید عالیشاه، کمال کامیابی‌نیا و سیامک نعمتی از جمله بازیکنانی هستند که قرار است به جلسه با رضا درویش بروند و باید دید آیا اختلاف پنج درصدی سرخ‌ها با مدیران این باشگاه سرانجام حل خواهد شد یا خیر.
باشگاه پرسپولیس فصل گذشته با مصوبه هیئت مدیره این باشگاه، پنج درصد از قرارداد بازیکنان این تیم را به دلیل شکست مقابل آلومینیوم اراک و حذف از مسابقات جام حذفی کسر کرده بود که این موضوع با اعتراض شدید بازیکنان مواجه شده است.
انتهای پیام/