خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش مخرب سفارت سعودی در لبنان

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 29 آبان 1401 - 13:50
عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: دخالت سعودی بدترین دخالت خارجی در امور داخلی لبنان است. مسئول نخست ممانعت از گفتگو و توافق میان لبنانی ها، سفارت سعودی است.
لبنان،رئيس،سعودي،جمهور،قاووق،توافق،انتخاب،لبناني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: آنانی که هدفشان چالش آفرینی است و شعارهایی بیش از حدتوان خود می دهند عامل خلاء ریاست جمهوری لبنان هستند.
وی افزود: تجربه جلسات انتخاب رئیس جمهور ثابت کرده است که هیچ گروهی توان انتخاب رئیس جمهور بدون توافق را ندارد و اصرار بر منطقه مخالفت با توافق به مفهوم تکرار سریالی جلسات برای مدت نامعلوم است.
قاووق گفت: ما خواستار رئیس جمهور توافقی هستیم که اولویتش نجات کشور باشد و به وحدت ملی توجه داشته باشد.
ما رئیس جمهوری نمی خواهیم که علیه مقاومت توطئه کند و کشور را به سمت فتنه سوق دهد که این خط قرمز است.
وی افزود: مسئول اول سوق دادن لبنانی ها به سمت رویارویی رژیم سعودی است که از سال ۲۰۹ این رویه را در لبنان بنیان نهادند و همچنان این روند به شکل فزاینده ادامه دارد.
بسیاری از نمایندگان در معرض فشارهای سعودی قرار دارند تا موضع خود را درباره انتخاب رئیس جمهور تغییر دهند.
قاووق تاکید کرد: دخالت سعودی بدترین دخالت خارجی در امور داخلی لبنان است.
مسئول نخست ممانعت از گفتگو و توافق میان لبنانی ها، سفارت سعودی است.
عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان افزود: تحولاتی که میان ما و در اطراف ما رخ می دهد مقاومت را از وظیفه اش باز نمی دارد.