خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقلیم کردستان عراق قاچاق اسلحه به ایران را رد کرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 28 آبان 1401 - 23:57
اقلیم کردستان عراق قاچاق اسلحه از این منطقه به ایران از سوی گروه های شبه نظامی مسلح را رد کرد.
ايران،اقليم،كردستان،عراق،دولت،گزارش،آسوشيتدپرس،عادل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شفق نیوز، دولت محلی اقلیم کردستان عراق قاچاق اسلحه از این منطقه به داخل خاک ایران را رد کرد.
در همین ارتباط، «جوتیار عادل»، سخنگوی دولت محلی اقلیم کردستان عراق با انتشار بیانیه‌ای گفت: «برخی از روزنامه‌های ایران در حال حاضر به اظهارات منتسب به جان بولتون که در حال حاضر هیچ سمتی در آمریکا ندارد، درباره ارسال قاچاقی سلاح از طریق اقلیم کردستان به ایران می‌پردازند.»
در این بیانیه گفته شده است: «دولت اقلیم همه این اتهامات را که تا کنون در چند نوبت تکرار شده، رد می‌کند.»
عادل تاکید کرد که اقلیم کردستان اجازه نداده و نخواهد داد که اراضی آن تهدیدی برای امنیت کشورهای همسایه باشد.
پیشتر خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داه بود که فرمانده نیروی قدس سپاه ایران در سفر اخیر خود به عراق، تهدید کرده است که در صورت عملی نشدن دو مطالبه ایران، تهران در اقلیم کردستان عملیات زمینی اجرا می‌کند.
در گزارش آسوشیتدپرس گفته شده بود سردار «اسماعیل قاآنی» که روز سه‌شنبه گذشته در سفری دو روزه به عراق سفر کرد، به مقامات عراقی هشدار داده است که اگر تدابیر امنیتی خود در مرزها با ایران را تشدید نکنند و احزاب کرد مخالف ایران را کنترل نکنند، ایران دست به حمله زمینی در اقلیم کردستان عراق خواهد زد.