وداع اصفهانی ها با شهدای مدافع امنیت در قتلگاه/ خط و نشان مردم برای فتنه گران + فیلم- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم
تسنیم
|
استانها
|
شنبه، 28 آبان 1401 - 17:12
مردم شهیدپرور اصفهان با شهدای امنیت 25 آبان وداع کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بعدازظهر امروز مردم شهید پرور اصفهان با حضور در محل حادثه تروریستی 25 آبان با این شهدا وداع کردند.
در این آیین که عصر امروز از ساعت 15 در محل شهادت شهدای حادثه تروریستی در میدان نگهبانی خانه اصفهان برگزار شد مردم ولایتمدار اصفهان با پیکرهای آنان وداع کردند.
پیکر این سه شهید مدافع وطن از ساعت 9:30 دقیقه صبح فردا (یکشنبه بیست و نهم آبان ) نیز از میدان بزرگمهر به سمت گلستان شهدا تشییع خواهد شد.
سرهنگ اسماعیل چراغی از نیروهای انتظامی متولد هفتم آبان ماه سال 1360 و دو نفر از نیروهای بسیج هم به نامهای محمد حسین کریمی 30 ساله و محسن حمیدی 54 ساله در عملیات تروریستی شامگاه بیست و پنجم آبان در اغتشاشات منطقه خانه اصفهان به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/