خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پدربزرگ "کیان" از مراسم تشییع نوه اش می گوید/ دشمنان دارند از این کودک سوءاستفاده می کنند + فیلم- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 آبان 1401 - 15:54
پدربزرگ "کیان" کودک قربانی در حادثه تروریستی ایذه می گوید که هیچ یک از شرکت کنندگان در مراسم نوه اش را نمی شناخته و دشمنان دارند از این کودک سوءاستفاده می کنند.
ايذه،تروريستي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایذه، آیین تشییع و خاکسپاری 5 شهید‌ حمله تروریستی ایذه روز گذشته با حضور هزاران نفر از مردم ‌ایذه و شهرهای اطراف ‌برگزار شد.‌
پدربزرگ "کیان" کودک قربانی در حادثه تروریستی ایذه، در ویدیویی می‌گوید که هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان در مراسم نوه‌اش را نمی‌شناخته و دشمنان دارند از این کودک سوءاستفاده می‌کنند.
انتهای‌ پیام/