خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۴ عامل تحریک جامعه در بابلسر

فارس | استان‌ها | شنبه، 28 آبان 1401 - 15:14
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از دستگیری ۴ عامل تحریک جامعه که با دریافت چندین دلار اقدام به شعارنویسی می‌کردند، خبر داد.
شعارنويسي،شهرستان،انتظامي،تحريك،دستگيري،استان

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از دستگیری ۴ عامل تحریک جامعه که با دریافت چندین دلار اقدام به شعارنویسی می‌کردند، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، سرهنگ سیدجعفر ساداتی معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران از دستگیری ۴ عامل تحریک جامعه که با دریافت چندین دلار اقدام به شعارنویسی می‌کردند، در شهرستان بابلسر خبر داد.
وی گفت: در پی شعارنویسی ها و تحریک افکار عمومی در استان توسط افرادی فریب خورده، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی سطح استان قرار گرفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های همه جانبه، ماموران انتظامی شهرستان بابلسر موفق به شناسایی و دستگیری چهار نفر از عاملان شعارنویسی در آن شهرستان شدند.
ساداتی، افزود: این افراد که با مقاصد تحریک افکار عمومی و برهم زدن امنیت عمومی در آن شهرستان فعالیت می‌کردند به شعارنویسی، با هدایت لیدرهای اغتشاشات در آن شهرستان اعتراف کردند.
ساداتی از کشف ۳۰۰ دلار از متهمان در حین دستگیری آنان خبر داد و اظهار کرد: این افراد پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند و موضوع در دست بررسی است.
انتهای پیام/۳۱۴۱/ج