خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۴نظامی عراقی درحمله داعش/اعلام وضعیت فوق‌العاده در کرکوک

مهر | بین‌الملل | شنبه، 28 آبان 1401 - 12:34
یک منبع امنیتی از کشته شدن چهار نفر از نیروهای ارتش عراق در کرکوک در پی حمله عناصر تروریستی داعش به پایگاهی در شمال شرقی این استان خبر داد.
تروريستي،امنيتي،حمله،عراق،ارتش،عمليات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه بغداد الیوم، صبح امروز شنبه عناصر وابسته به گروه تروریستی داعش به یک پایگاه ارتش عراق در منطقه الدبس در استان کرکوک حمله کردند.
بنابر اعلام یک منبع امنیتی عراقی، در پی این حمله تاکنون ۴ نیروی ارتش عراق کشته شده اند.
همچنین عناصر تروریستی داعش در پی این حمله اقدام به سرقت تجهیزات ارتباطی و تسلیحات نیروهای ارتش عراق کرده اند.
این منبع امنیتی تصریح کرد که پس از این حمله تروریستی، مقامات امنیتی در استان کرکوک وضعیت آماده باش کامل برقرار کرده و تدابیر امنیتی را به شدت افزایش داده اند.
براین اساس، پس از عملیات گروه تروریستی داعش، یک نشست امنیتی فوق العاده از سوی فرماندهی عملیات کرکوک برگزار شده است.
منابع عراقی پیش از این کشته شدن ۳ نیروی ارتش عراق در این حمله تروریستی خبر داده بودند.
در تحولی دیگر، دفتر رسانه‌ای حشد شعبی عراق از آغاز عملیات نیروهای حشد شعبی در مناطق گسترده ای از سلسله جبال حمرین در شمال شرقی منطقه العظیم (استان دیالی) خبر داد.
بنابراین گزارش، این عملیات در پنج محور در راستای تعقیب و از بین بردن بقایای گروه تروریستی داعش در استان دیالی انجام می‌شود.