خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی اردکان تصویب شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 آبان 1401 - 11:18
یزد- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اردکان از تصویب کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی خبر داد.
مجازي،فضاي،رصد،اردكان،كميته،رسانه،پايش،حقيقي،آسيب،شهرستان،حو ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد دشتکیان صبح شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده اظهار داشت: با توجه به تصویب کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی اردکان، فضای مجازی این شهرستان به صورت لحظه ای و آنلاین توسط کمیته مورد نظر رصد می شود.
وی در مورد رصد فضای مجازی با توجه به آسیب های اجتماعی در حوزه رسانه های فضای حقیقی و مجازی بیان کرد: نظر به اینکه نقش ویژه فضای مجازی در اطلاع رسانی ها به ویژه در کانال های رسمی و غیر رسمی بسیار با اهمیت است بنابراین تعامل و همکاری نهادهای زیربط با دادستانی در بر حذر داشتن و دور ماندن حداکثری رسانه از آسیب ها بسیار مهم است.
وی اظهار داشت: برگزاری کارگاه های آموزش افزایش سواد رسانه در حوزه موازین عمومی و همچنین حقوقی با حضور تمامی اصحاب رسانه فضای حقیقی و مجازی شهرستان اردکان در کاهش آسیب های اجتماعی در این حوزه بسیار اثرگذار است.
دادستان اردکان افزود: با تصویب تشکیل کمیته پایش رصد فضای مجازی در شورای فرهنگی شهرستان، اقدامات پیشگیرانه از جمله تبیین و تشریح واقعیت های جامعه و قضایا، پیشنهاد، تذکر، تعهد صورت گرفته و در موارد لازم پرونده قضایی تشکیل می شود.
دشتکیان در مورد جرایم رایانه ای بیان کرد: بر اساس مواد ۵۰۰ و ۵۱۴ و ۶۹۷ و ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۱۸ جرایم رایانه ای انتشار یا انتساب جرم یا اکاذیب به اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین هرگونه فعالیت تبلیغی علیه نظام مستوجب مجازات است.
وی گفت: با رویکرد عدالت و به دور از هر گونه سیاست زدگی فصل الخطاب دستگاه قضا در همه امور قانون اساسی و قوانین جاری مملکتی بوده و با هیچ شخص یا نهادی مماشات نخواهد شد.
گفتنی است؛ اعضای کمیته پایش و رصد فضای مجازی در اردکان متشکل از امام جمعه، دادستان، فرماندار، اداره اطلاعات، فرماندهی انتظامی، سپاه پاسداران و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است.