خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ هزار واحد مسکن مهر در پرند تا پایان سال تحویل می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 آبان 1401 - 00:12
رباط کریم- معاون وزیر راه و شهرسازی از تحویل هفت هزار واحد مسکن مهر تا پایان سال در شهر جدید پرند خبر داد.
مهر،مسكن،پرند،تكميل

علیرضا جعفری در حاشیه از مسکن مهر پرند در گفتگو با خبرنگار مهر از تکمیل و واگذاری ۱۰ هزار واحد مسکونی مهر در کشور خبر داد و افزود: در شهر جدید پرند نیز تا پایان سال جاری هفت هزار واحد مسکن مهر تکمیل و واگذار می‌شود.
وی گفت: ما بر اساس تعهدات در حوزه مسکن مهر و تاکید ریاست جمهور مبنی بر تکمیل این مسکن‌ها از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار واحد مسکن مهر را تحویل داده ایم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با تحویل هفت هزار واحد تا پایان سال حجم عمده مسکن مهر در پرند بسته می‌شود، اما ما یک سری از واحدهایی داریم، که باید واحدهای مسکونی خود را تحویل بگیرند، اما نمی‌گیرند.
وی گفت: اگر در یک مجتمع زیر ۵۰ درصد تحویل گیرنده باشد، مجتمع قابل بهره برداری نیست، ما مسائل حقوقی و تکمیل پروژه‌های مسکن مهر را پیگیری می‌کنیم، تا پرونده مسکن مهر در پرند بسته می‌شود.