خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن با تمدن سازی این نظام مشکل دارد

مهر | استان‌ها | جمعه، 27 آبان 1401 - 16:23
شوش- امام جمعه شوش گفت: دشمن با تمدن سازی این نظام مشکل دارد و می‌خواهد با جنگ‌های روانی نیز این حرکت به سمت تمدن سازی را از ایران بگیرد.
عليزاده،توهين،الاسلام،حجت،جمعه،موقع،برخورد،اظهار

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی علیزاده ظهر امروز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهار کرد: دشمنان این نظام هیچ موقع دست از دشمنی بر نمی‌دارند و اگر هم حرف‌هایی زده می‌شود، گزافه‌گویی است.
وی تصریح کرد: دشمن با تمدن سازی این نظام مشکل دارد، دشمن می‌خواهد با جنگ‌های روانی نیز این حرکت به سمت تمدن سازی را از ایران بگیرد.
امام جمعه شوش ادامه داد: تفکر بسیجی یعنی حضور به موقع و قوی در هر اتفاقی که نسبت به انقلاب رخ می‌دهد، گاهی اوقات بعضی حضورها به موقع نیستند.
حجت الاسلام علیزاده اظهار کرد: مردم از متولیان امر انتظار دارند که هرچه سریع‌تر با عاملان و آمران این جنایات تروریستی برخورد جدی و قاطعانه صورت گیرد.
وی اظهار کرد: باید هرچه سریع‌تر با داعش های داخلی برخورد جدی و قاطعانه صورت گیرد.
حجت الاسلام علیزاده افزود: اگر کسی نمی‌تواند در این شرایط سخت کار کند هرچه سریع‌تر آنها را تغییر دهید.
امام جمعه شهرستان شوش گفت: تا کی باید خون عزیزان ما ریخته شود؟
علمای اسلام باید به داد اسلام برسند، مراجع تقلید باید موضع بگیرند.
حجت الاسلام علیزاده گفت: وقتی فردی به شهیدی توهین می‌کند و اگر نسبت به این توهین آن عملی یا مجازاتی صورت گرفته آن هم رسانه‌ای شود و به گوش مردم رسانده شود که نتیجه این توهین چه شده است.
وی افزود: چرا کسی به خودش اجازه می‌دهد تابلوی شهیدی را از خیابان پایین بیاورد، کاری به چرایی قصه نداریم فقط آیا فردی که این توهین را انجام داد با آن برخورد شد؟
حجت الاسلام علیزاده تاکید کرد: اجازه ندارند به شهدایی که برای ما از جانشان گذشته‌اند به راحتی توهین کنند به واسطه اینکه این ملک متعلق به من است اگر کاری می‌خواهند انجام بدهند باید قانونی نسبت به آن اقدام کنند.
آوردن عکس شهید در شهر شهیدان گمنام پذیرفتنی نیست.