خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هم اندیشی برای تعیین تکلیف کالاهای متروکه با حضور مسئولان گمرک و سازمان اموال تملیکی- اخبار اقتصاد ایران - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 27 آبان 1401 - 09:46
تعیین تکلیف کالاهای متروکه در دستور کار مسئولان گمرک و سازمان اموال تملیکی قرار گرفت.
گمرك،متروكه،تكليف،كالاهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بررسی و هم اندیشی تعیین تکلیف کالاهای متروکه با حضور رئیس کل گمرک ایران، حاکم شرع در اموال تملیکی، اعضا هیات عالی نظارت، مدیر عامل سازمان اموال و معاونین و مدیران ستادی گمرک در محل گمرک ایران برگزار شد.
علیرضا مقدسی رئیس کل گمرک ایران بر هماهنگی بیشتر بین گمرک و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بر سرعت بخشیدن در تعیین تکلیف کالاهای متروکه تاکید کرد.
مقدسی در این نشست آخرین اقدامات گمرک در خصوص تعیین تکلیف کالاهای متروکه را تشریح کرد.
عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز در این نشست گزارشی از آخرین اقدامات این سازمان در راستای تعیین تکلیف کالاهای متروکه را تشریح کرد.
گفتنی است در این نشست تصمیمات لازم در راستای تعیین تکلیف هر چه مطلوب تر کالاهای متروکه اتخاذ شد.
انتهای پیام/