خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوی پرتابگر المپیکی کشورمان در کیش فردا به پایان می‌رسد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 11:05
اردوی آماده سازی احسان حدادی پرتابگر کشورمان برای مسابقات قهرمانی جهان در جزیره کیش فردا به پایان می‌رسد.
مسابقات،پرتابگر،دووميداني،كشورمان،دايموند،سپهرزاد

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان حدادی پرتابگر کشورمان که توانست در مرحله نخست مسابقات دایموند لیگ در دوحه قطر نخستین سهمیه المپک ۲۰۲۰ توکیو بدست آورد اردویی به همراه ایگور مزگوف ماساژور روسی در جزیره کیش برگزار کرده بود که این اردو یک هفته ای فردا به پایان می رسد.
در حال حاضر حدادی برای مسابقات دایموند لیگ و رقابت های قهرمانی جهان آماده می شود به همین علت اردوهایی در داخل و خارج از کشور برگزار می کند تا آماده این مسابقات شود.
این پرتابگر کشورمان زیر نظر یک ماساژور روسی تمرین می کند تا وضعیت جسمانی خود را برای مسابقات مهم جهانی به صددرصد آمادگی برساند.
بیشتر بخوانید:
سپهرزاد: من به همراه ربانی با فدراسیون دوومیدانی دیگر همکاری نمی‌کنیم
مربی دوومیدانی: از دیسک ماشین به جای وزنه استفاده می‌کردیم
غیاثی: قطع همکاری سپهرزاد و ربانی با دوومیدانی عجولانه صورت گرفت
انتهای پیام/
برنامه اردوی پرتابگر کشورمان در کیش