خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ملی اصلاح الگوی کشت در تنگستان اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 آبان 1401 - 18:00
بوشهر- فرماندار شهرستان تنگستان گفت: اجرای طرح ملی اصلاح الگوی کشت در تنگستان آغاز می‌شود.
طرح،كشت،كشاورزان،شهرستان،كشاورزي،الگوي،استقبال،اصلاح

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی عصر چهارشنبه در نشستی با حضور مدیران جهاد کشاورزی، منابع آب و آبیاری شهرستان از آغاز طرح ملی اصلاح الگوی کشت در سطح شهرستان خبر داد.
وی ضمن تاکید بر ارائه و تسری این طرح توسط جهاد کشاورزی به دستگاه‌های مرتبط و کشاورزان شهرستان تصریح نمود: این طرح ملی برای کاهش مصرف آب در کشاورزی از طریق افزایش کشت محصولاتی که آب کمتری برای پرورش آن لازم است و همچنین حضور مؤثر کشور در بازار جهانی و رقاب ت اقتصادی جهانی اجرایی می‌شود.
فرماندار تنگستان بیان داشت: دولت از طریق شناخت و بررسی اقلیم و به صورت مجزا در برخی مناطق کشور، اقدام به تصویب این طرح کرده که برای استقبال کشاورزان نیز مشوق‌هایی مانند یارانه‌های مختلف و کاهش قیمت کودهای لازم را در نظر گرفته است.
وی چهار محصول طرح اصلاح الگوی کشت را کلزا، چغندر قند، گندم و جو معرفی کرد و خاطرنشان کرد: این طرح یک افق پنهان در خود دارد که برای پیاده‌سازی آن به فرهنگ‌سازی، برنامه‌ریزی و زمان لازم است.
لطفی افزود: خوشبختانه در سال جاری کشت گندم در سطح شهرستان با افزایش مواجه شده و کشاورزان از کشت شوید و تنباکو استقبال کمتری نسبت به سال گذشته داشته‌اند.
وی اظهار کرد: می‌بایست بخش کشاورزی شهرستان را با یک برنامه‌ریزی مدون، بین کشت محصولات طرح اصلاح الگوی مصرف تقسیم کرده و با رسانه‌ای کردن موضوع و برپایی کارگاه‌های آموزشی و توجیهی، کشاورزان را نسبت به فواید و امتیازات دولتی و امکانات یارانه‌ای آن مطلع کنیم.
فرماندار تنگستان گفت: نتیجه اجرای این الگو و خرید تضمینی توسط دولت، باعث خواهد شد که در سال‌های آینده کشاورزان استقبال بیشتری از کشت محصولات این طرح داشته باشند.