خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیب تند اخراج کارکنان توئیتر توسط ایلان ماسک

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 25 آبان 1401 - 15:41
گزارش‌ها حاکی از اخراج هزاران کارمند دیگر توئیتر در زمان مدیریت ایلان ماسک است.
اخراج،محتوا،تعديل

طبق گزارش‌ها، توئیتر هزاران پیمانکار را که تقریبا ۴۴۰۰ نفر از ۵۵۰۰ کارمند قراردادی آن می‌شود، اخراج کرد.
انتظار می‌رود این کاهش‌ها، تاثیر قابل‌توجهی بر تعدیل محتوا و خدمات زیرساختی اصلی که سایت را راه‌اندازی می‌کنند داشته باشد؛ البته بعد‌ها تایید شد که توئیتر تعداد زیادی از پیمانکاران از جمله افرادی را که در تعدیل محتوا بودند، اخراج کرده است.
دوران تصدی ماسک بر توئیتر با ناکارآمدی، ایده‌های عجولانه و اخراج تعریف شده است.
در حالی که اخراج هرگز یک چیز سرگرم کننده یا مورد استقبال نیست و به ویژه برای کارمندان توئیتر سخت بوده است.
این شرکت حدود نیمی از کارمندان تمام وقت خود را اخراج کرد و سپس ظاهرا از برخی از آن‌ها خواست که برگردند، زیرا بدون آن‌ها اوضاع خوب پیش نمی‌رفت.
کل فرآیند از طریق ایمیل‌های غیرشخصی و خودکار انجام شد.
روحیه افراد در شرکت افتضاح توصیف شده است.
بیشتر بخوانید
منبع: mashable