خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا اردبیل بالاترین سرانه آرد را دارد؟- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 آبان 1401 - 15:14
مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل گفت: دلیل بالا بودن سرانه آرد در استان استفاده از نان سنتی و عدم مصرف نان صنعتی است و به همین منظور ماهانه 16 هزار تن آرد بین نانوایی های استان توزیع می شود.
آرد،استان،نان،نوبخت،اردبيل،گندم،زمينه،نانوايي،سرانه،توزيع،دس ...

علی نوبخت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: اردبیل در بین استان‌های کشور بالاترین سرانه آرد را به خود اختصاص داده که دلیل بالا بودن سرانه آرد در این استان استفاده از نان سنتی و نبود مصرف نان صنعتی است که به همین منظور ماهانه 16 هزار تن آرد بین نانوایی‌های استان توزیع می‌شود.
وی با اشاره به اینکه سرانه آرد استان به 12.70 کیلوگرم رسیده است بیان کرد: در همین راستا 2 هزار و 583 واحد نانوایی در استان فعال شده و همه این واحدها در حال حاضر به کارتخوان‌های جدید متصل شده‌اند.
مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل گفت: طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان به طور کامل اجرا نشده و اجرای این طرح زمانی عملیاتی می‌شود که آرد ارائه شده به واحدهای نانوایی به قیمت تمام شده عرضه شود.
نوبخت تصریح کرد: رعایت زمان پخت نان جزو اولویت‌های اساسی برای نانوایان است که در این زمینه شهروندان باید رعایت‌های همه جانبه‌ای در همین راستا داشته باشند و انتظار داریم برای کمک به رفع مشکلات موجود در این زمینه شهروندان نیز هر گونه تخلف را به سامانه 124 اطلاع دهند و با توجه به این که سیاست مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها یکی از اهداف مهم برای تحقق عدالت اجتماعی است به همین منظور حمایت از دهک‌های پایین جامعه در دستور کار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: مبارزه با فساد، رانت و اصلاح ساختار اقتصادی زنجیره گندم، آرد و نان یکی از اولویت‌های اساسی در استان است که در این زمینه محدودیتی وجود ندارد و با توجه به فعالیت شبانه‌روزی 17 واحد نانوایی به صورت شبانه‌روزی ایجاد شرایط تسهیل برای شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.
نوبخت ادامه داد: اجرای طرح نظارت و کنترل نانوایی‌ها با تکنولوژی نانینو در دستور کار قرار گرفته و رصد اطلاعات با ثبت اطلاعات مورد نیاز مورد توجه واقع شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: هم‌اکنون رصد میزان سهمیه و آرد توزیعی به نانوایان و تلاش برای جلوگیری از کم‌فروشی و توزیع خارج از شبکه آرد از اهم مواردی است که با جدیت پیگیری می‌شود.
نوبخت تصریح کرد: تامین گندم مورد نیاز کارخانه‌های آردسازی تا خرداد ماه سال آینده ممکن بوده و در این زمینه خرید تضمینی گندم در سال زراعی گذشته با اتمام عملیات خرید گندم برای سال زراعی آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/142/.