خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه روند صعودی قیمت گاز در اروپا با افزایش 8 درصدی‌ در یک روز‌

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 25 آبان 1401 - 14:47
قیمت گاز در اروپا با آغاز روند کاهش دما در قاره سبز، دوباره روندی صعودی را در پیش گرفته است.
گاز،اروپا،قيمت،دلار،مترمكعب،ازاي

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از تاس، قیمت گاز طبیعی در آخرین معاملات انجام‌شده در اروپا به 1340 دلار در هر هزار مترمکعب افزایش یافته است، فقط در آخرین روز معاملاتی قیمت گاز در اروپا 8 درصد افزایش یافته است.
به گزارش مرکز مبادلات گازی هلند، قیمت هر هزار مترمکعب گاز طبیعی برای تحویل در ماه دسامبر به 1340 دلار برابر با 124 یورو به ازای هر مگاوات ساعت رسیده است.
دلیل افزایش قیمت گاز طبیعی در بازار اروپا، آغاز روند کاهش دما در سطح این قاره است.
از سوی دیگر به خاطر مشکلات فنی جریان گاز اروپا از دو میدان آسگارد و ویسوند نروژ به طور کامل قطع شده است و هنوز مشخص نیست که چه زمانی امکان برقراری جریان گاز از نروژ به سمت کشورهای اروپایی وجود خواهد داشت.
متوسط قیمت گاز در ماه اکتبر در اروپا 1382 دلار به ازای هر هزار مترمکعب بود که این رقم در ماه سپتامبر کاهش یافت و دلیل آن هم پر شدن ذخیره‌گاه‌های گازی اروپا و بالا بودن غیرعادی دما در سطح کشورهای اروپایی بود.
قیمت گاز در 2 جلسه معاملاتی قبلی در اروپا حدود 1250 دلار به ازای هر هزار متر مکعب بود.
پایان پیام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/